tynka ale ma Maciuś ma piękną śniadą cerę - po kim to tak?? uroczy chłopak
Olcia bardziej mi się wydaje, że Pluszacze chce do maksimum wykorzystać czas z mamą i siostrą, stąd jej nieobecność. Miejmy nadzieje że jak juz sobie ułoży wszystko z Leosiem, a rodzinka wyjedzie to za nami zatęskni

Teraz ma rady na wyciągnięcie ręki
Flower witaj z powrotem, dobrze że masz neta, bo w szpitalu mozna zbzikować jak sie tyle czasu leży - wiem z autopsji

a mąż jak się wytęskni to dobrze mu zrobi

mój się nie nudził jak w szpitalu była (w sumie chyba 10 dni) bo remont kończył

ale tez mu przykro było samemu zasypiać.
agulka ta wydzielina niepokojąca, ale może masz rację że niedługo na nowo ruszy.
daissy nie od dziś wiadomo że poród SN zdecydowanie lepszy, wiadomo podczas porodu bardziej boli, ale potem jest zupełnie normalnie, a CC no cóż... jak trzeba to trzeba, ale na życzenie - nigdy w życiu. Przynajmniej taka moja opinia.
Susi. przerażające to co piszesz, że nikt Cie od spodu nie badał ostatnio! Mnie przynajmniej na co drugiej wizycie "doglądali". Wiadomo że dla kobiety jest ważne wiedzieć czy już się szyjka skraca czy nie, ale lekarz też na tej podstawie może postawic jakąś sensowną diagnoza. Przecież gdybyś np miała rozwarcie w 30tc to wiadomo że powinnaś bardziej się oszczędzać, a tak nie wiesz - masakra!
ArliJ też się śmiałam z męża że Ala na pewno owinie go sobie wokół palca, cieszę się ogólnie ogromnie że będzie parka bo synuś będzie miał łatwiejsze relacje z dziewczynami jak jedna będzie miał w domu, no i na odwrót. Jak są same dziewczyny albo same chłopaki to ponoć jest trudniej potem, bo wiadomo że z rodzicami relacje sa zupełnie inne.
młody na szczęście czuje się lepiej, ale i tak rosołek zjemy i do lekarza idziemy, przy okazji spytam co ona myśli o chodzeniu do przedszkola jak będzie maleństwo w domu (inny lekarz upiera się że dla dzidzi lepiej jakby synuś przez pierwsze tygodnie został w domu). Moze tez jakies skierowania wezmę za wczasu bo miałam i do laryngologa i do psychologa załatwić, a ciągle nie ma kiedy.