OlciaLolcia
Fanka BB :)
Mamcia się śmieje, że Junior na wypłatę czeka
no nic... Pojadę i najwyżej mnie odeślą... Żeby później nie rodzić w drodze hehe
no nic... Pojadę i najwyżej mnie odeślą... Żeby później nie rodzić w drodze heheObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nic... Pojadę i najwyżej mnie odeślą... Żeby później nie rodzić w drodze hehe
teraz mi tyłi bok zrobił też maszynką tak jak ostatnio ale sporo krócej ,także jeszcze bardziej odważnie:-)dobrze się czuje i znów na jakiś czas spokój
Fajnie ze m zemną pojechał nie musiałam prowadzić.W drodze powrotnej oczywiście musieliśmy zaliczyć McDonalds bo Nicol stwierdziła że jest głodna,aż byłam w szoku że powiedziała ze głodna-zapewne w przedszkolu mało zjadła.Jestem z a tym ażeby takie bąble nie jadły fastfood ale co było zrobic jak dziec głodny a Mac po drodze,jednak Nicol jada tam tylko kurczaczki masnagets a frytek i innych nie chce także całe szczęście.Także jak narazie to w mamusie się nie wdała -bo ja to kofam wszelkie fast food
Jednak po porodzie mam nadzieje że waga mi szybko spadnie to potem będe dbać ażeby ni eprzybierać!!!
Wszystkim mamą życze takiego pośpiechu do szpitala jak ja miałam
opisze wam ale jak trochę ogarne się w domu z Małgosią.Pozdrawiam wszystkie mamy.
Nie, żeby to niedobrze było, ale trudno potem nadrobić zaległości 

nasza stronka działa
Seriale online oglądaj na iiTV.info da się pooglądać zaległości.
poprasowałam... WSZYSTKO!!!... jestem przerażona
wszystkie rzeczy małego są uprasowane
moje zostało to, co jest mokre w łazience... Jutro zaczynam prać zasłony, żeby je odświeżyć i firanki. Znaczy pralka będzie prała
:-)
synek weż nie strasz....no ja kolegom już obiecał piwo z tej okazji.....
matko synuś....oj żartuje przecież...ale będę siura mordował jak się urodzi za te kopniaki....:-)