Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo zwykle spi po 3-4 godz, pozniej jedzonko :-) w nocy przesypia nawet 5 godz. niby polozne w szpitalu kazaly wybudzac na karmienie co 2 godz. ale moim zdaniem to bez sensu, widac ze sie najada, wiec po co budzic
super że wszystko ok i że Sebulek taki grzeczny,mam nadzieje że mój synuś też będzie grzeczny bo Nicol to nieźle dawała popalić.
a pewnie tak ładnie nasypało ze nic tylko wio na sanki Kubuś napewno miał radoche.Ja jakoś dziś nosa poza dom nie wychylam bo tak mocno wieje i pada także na śnieg moge pooglądać przez okno.
a już miałam nadzieje że bedziemy ją dziś z emem skręcać no i musze wyprać z niej baldachim i ochraniacze.
fajnie by było.Nudze się dziś jak mops Nicol zrobiła niezły sajgon a ja nawet siły nie mam ażeby to pozbierać wszystko z podłogi.Czekam na ema pojechał na poczte pewnie zaraz wróci taką mam nadzieje bo już mi się niechce samej siedzieć.Nicol się zajęła układaniem puzli.