Witajcie.
Olcia - jakbym czytała o swoim maluchy, też tak mieliśmy. To chyba, każdy maluch tak ma, że non stop by jadł. Głowa do góry !!! Jak masz z masakrowane - to polecam odciąganie mleka i przez parę dni karmienie butlą. Ja tak zrobiłam i jest o wiele lepiej. Filip dalej ciągnie z cyca ale już się na niego nie rzuca
Mitra - zgadzam się z tym przystawianiem. Mi teraz mały łapie dobrze, ale czasem się zdarza, że źle złapie i to boli. Co do smoczka - to mój go tylko na spacer chce, a w domu mogę o tym zapomnieć. Kuba brał smoka, a Filip wręcz odwrotnie...
Dee - pisałaś, że pijesz bawarkę. Smaczna jest? słyszałam, że lepiej działa niż herbatki laktacyjne.
Malborka, Mama Blaneczki - trzymam mocno kciuki !!!
Mama Niki - fajnie, że jesteś

synuś ma cudne włoski
Dzisiaj wyszłam na chwilę do kuchni, bo Filip zasnął... za jakiś czas słyszę, że płacze i nagle cisza. Lecę przestraszona zobaczyć co się stało i widzę. Kubuś podszedł do brata, położył się koło niego, dał mu rękę. Filipek zasnął trzymając mocno Kubę za palec

mówię Wam super widok, aż łezka się mi zakręciła.

Cho - a ja mimo, że nakładek używałam, ból odczuwałam nadal. Więc zaczęłam odciągać i teraz znów na cycu jesteśmy i jest o wiele lepiej
Digitalis - córcia podobna, bardziej do Ciebie niż brata

co do metody 4-5 nie słyszałam ale spróbuje, może to pomoże.
Filip śpi mi na rękach, moja przytulaneczka. Z chęcią poszłabym spać, dopadło mnie przeziębienie - gardło mnie boli i mam chrypę, czasem z nosa cieknie...
Mogła by wiosna już być !!!
Miałam Wam powiedzieć ostatnio zostałam mile zaskoczona, dostałam - a dokładnie Filip dostał body od Jurka Owsiaka. A to dlatego bo urodził się w dniu, w którym był XX finał Orkiestry