reklama

Luty 2012

biczusia ja kiedyś miałam li dostałam na początek maść do smarowania,jest ona z takim aplikatorem który ułatwia wkładanie tej maść w ty.... jeśli masz je na zewnątrz a nie w środku proponuje posmarowanie ich miodem pszczelim,może śmieszne ale pomaga,tylko weź sobie tabletkę przeciw bólową jak się posmarujesz tym miodem bo mnie trochę bolało ale wygoiłam i jak na razie nie zapeszając mam spokój.Stary śmieszny sposób żeby d..... miodem smarować ale uwierz pomaga .

reklama
tesknilam za Wami ale juz bede w miare jak Adas pozwoli choc od rana nie spi ;)

Susi niee martw sie, bedzie dobrze. moj wazyl 1600, po wyjsciu 1900 a teraz rosnie i gdyby nie operacja mialby pewnie sporo ponad 3000, a ze 3 dni nie jadl i mial kroplowki to schudł

Jej jaką miałam dziś spokojną noc :-) o ile można to tak nazwać :-)
Niunia budziła się sama co 3h pół godzinki jedzenia i sama usypiała :-) jedynie stęka biedna przez sen, bo gazów puścić nie może i mnie aż serce boli jak ją słyszę :-(

Niunia budziła się sama co 3h pół godzinki jedzenia i sama usypiała:-) jedynie stęka biedna przez sen, bo gazów puścić nie może i mnie aż serce boli jak ją słyszę :-(
mój synek tak samo, ale przez gazy bardzo plakal rano, a ubieglej nocy w ogóle nie spaliśmy, tez daje espumisan ale odnosze wrazenie ze niewiele on daje

My tez dzis spokojną noc mielismy Mała zasneła o 20.30 i spała do 1.30 zjadła i dalej spac. Potem jedzenie o 4.30 i znowu spac od razu po jedzeniu i spała do 7 zjadła ale spac juz nie chce, rannego ptaszka mamy:-D

Ale sie wkurzyłam wczoraj, siostra mojego M miałą psa nam przywieść bo ona na weekend jedzie gdzieś tam. Miała być o 19 bo o 19.30 kapiemy Anielkę. Przyjechała koło 22 jak Mała już spała i wielce obrażona, że nie pozwalam dziecka budzić. No szczyt wszystkiego. I to jeszcze nie koniec ja zmęczona chciałam się położyć a ta siedziała u nas do 24.00 Koszmar jakiś.
Już nic nie mówiłam, ze względu na mojego M bo widziałam, że on też zły jest.

Lece jakieś śniadanko zrobic:)
Miłego dnia mamuski :)

Od wczoraj też daje 2-3 krople 2x dziennie, ale coś mi się wydaje, ze to musi po prostu przejść... podobno do 3 miesiąca tak może być :-(

hej

krisowa odzywaj sie brakowało Ciebie:-)

ja synkom masowałam brzuszek deliktanie by gazy uszły....teraz sa krople...koperek..spróbowac mozna ...jak nie bedzie pasował..to aut...a my czekamy......na akcje narazie cisza

genia piekne fotki..i chłopów mamy podobnych....hehe mój grubszy łysol...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry