bliznak
Fanka BB :)
Widze ze nie tylko BetiBeti jest zainteresowana ta ksiazka
oto link PRZEKLEJ - Jezyk Niemowlat .pdf. - Filmy, muzyka, zdjęcia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A od wrzesnia proponuje kursMy z Titulcem idziemy
Bo to tez swietna zabawa
![]()
genusia, ależ umie mówić - na migi..Pola dawała mi cala masę komunikatów! np ze ,mleko za goraceMożliwe żę skorzystamy i myjak się doczytałam to na Sadybie są zajęcia, więc od mojego obecnego mieszkania mam super dojazd autobusem
Mi się bardzo podoba taki rodzaj porozumienia z maluszkiem. Wiadomo, nie umie mówić, ale niesamowicie wiele rozumie![]()
Mitra a od jakich znaków zaczęłaś? Dobrze wiedzieć, że już warto zacząćbo jak się wczytywałam to niby ze starszym dzieckiem się zaczyna. A do września to i ja sama się dużo nauczę, bo będę miała motywację
![]()
. Odnoszę ja do łóżeczka bez problemu ale chyba jednak fotel musi chociaz na jedno karmienie nocne być bo inaczej nie będę tego kontrolowaćDziewczynymam takie pytanko do was, od wczoraj zauwazylam ze wydostaje sie ze mnie sluz podbarwiony krwia, hm..pewnie szyjka powoli sie rozwiera:-) powiedzcie czy tez tak mialyscie i ile czasu po tym pojawily sie jakies inne objawy wskazujace na porod?
I to miganie...strasznie mnie zaciekawiło, boję się tylko, że zabraknie mi samozaparcia i się szybko zniechęcę...