cyśka nie płacz kobietko czasem oni mają fochy bo jak to mówią zarabiają kase na rodzine i muszą się wyspac i martwią się tylko o swoja du.....
głowa do góry przejdzie mu predzej czy później a tobie radzę zrób się na bustwo sexi koszulka do spania i niech sobie tylko po patrzy na ciebie jak znikniesz w drugim pokoju do spania mówie ci kilka razy i pęknie
a jesli nawet jeszcze tego nie robiliście po porodzie to nie ważne po przytulać zawsze się można,
Nie płacz bo nie warto też czasami musze podchwytliwie wymusić coś na swoim M bo niby jest ok ale czasem trzeba mówić mu dużymi literami
No właśnie co dobrego na gazy taniego i dobrego :-) ja miałam bobotik,ekspumisan.esputicon, infakol herbata z kopru właskiego i wszystko działa na chwile albo nawet nie działa,od 2dni zaparzam w szklance wody koper włoski odrobine dosładzam i zagotowuje jeszcze raz pije chętnie Małgosia gazy od razu nie po puściły ale dziś np.słychać jak pierdziochy idą do pieluchy och mówili mi kiedyś dziewczynki nie mają kolek urodziłam Natalię miała i teraz Małgosia też ma wiec nie życze najwiekszemu wrogowi ich.
głowa do góry przejdzie mu predzej czy później a tobie radzę zrób się na bustwo sexi koszulka do spania i niech sobie tylko po patrzy na ciebie jak znikniesz w drugim pokoju do spania mówie ci kilka razy i pęknie
a jesli nawet jeszcze tego nie robiliście po porodzie to nie ważne po przytulać zawsze się można,Nie płacz bo nie warto też czasami musze podchwytliwie wymusić coś na swoim M bo niby jest ok ale czasem trzeba mówić mu dużymi literami

No właśnie co dobrego na gazy taniego i dobrego :-) ja miałam bobotik,ekspumisan.esputicon, infakol herbata z kopru właskiego i wszystko działa na chwile albo nawet nie działa,od 2dni zaparzam w szklance wody koper włoski odrobine dosładzam i zagotowuje jeszcze raz pije chętnie Małgosia gazy od razu nie po puściły ale dziś np.słychać jak pierdziochy idą do pieluchy och mówili mi kiedyś dziewczynki nie mają kolek urodziłam Natalię miała i teraz Małgosia też ma wiec nie życze najwiekszemu wrogowi ich.
Ostatnia edycja:

i ogarnęłam forum bb
(właśnie w bieżącym karmieniu), no i mogę cos podziałać na fejsie
Ja nie cierpię jak mi doradza pozycje do karmienia
wymyślił jakies karkołomne trzymanie małego przy przystawieniu do cyca, ja mu tłumaczę, że nie dam rady trzymać reki pod takim katem, to się obraza, ze nie słucham go
jak uważacie??? Z tym że przy karmieniu na początkumryk, bo misiek byłgłodny, a wręcz bardzo głoidny i się masakrycznie prężył. Jak śpi, to jest klusek nieprzytomny i nie kontaktuje, że cyc z jedzeniem pod nosem, musi się obudzić.
to fajnie