pluszacze
Fanka BB :)
Blair_90 ojj tak hustaweczka z Fisher price jest to boska sprawa ktos kto ja wymyslil powinnien nobla dostac heheheheheh pozdrawiam
Mamusia Blaneczki kochana moge Ci doradzic bo wiem ze w uk mieszkasz ze jak masz gdzies blisko Wilkinsona zebys tam zaszla i na dziale z rzeczami niemowlecymi sa takie smoczki w ksztalcie cycusia ta glowke maja taka moj wyplowal smoczka z tt i kolezanka doradzila ten smok i wyobraz sobie cud niunio go ssie jak zasypia i jak zaczyna plakac jak lezy spokojnie to wypluwa ale to i lepiej buziakii a jak nieznajdziesz w wilkinsonie to w tesco tez sa buziaki i zdrowka dla waszej rodzinki
)))))))))))
Mamusia Blaneczki kochana moge Ci doradzic bo wiem ze w uk mieszkasz ze jak masz gdzies blisko Wilkinsona zebys tam zaszla i na dziale z rzeczami niemowlecymi sa takie smoczki w ksztalcie cycusia ta glowke maja taka moj wyplowal smoczka z tt i kolezanka doradzila ten smok i wyobraz sobie cud niunio go ssie jak zasypia i jak zaczyna plakac jak lezy spokojnie to wypluwa ale to i lepiej buziakii a jak nieznajdziesz w wilkinsonie to w tesco tez sa buziaki i zdrowka dla waszej rodzinki
pierwszy raz słyszę o czymś takim i nie wiem jak miałabym to niby zrobić. Dzisiaj w nocy już poszłam do niej i powiedziałam, że nie wiem co mam robić już, jak go uspokoić, to mówi mi żebym go nakarmiła. A jak jej mówię, że on nie jest głodny, że wypluwa, to powiedziała "to przystaw go tak, żeby nie wypluwał. To ty jesteś chyba dorosła i mądrzejsza". To co mam go taśmą klejącą do tego cycka przykleić??!!
.....moze brzuszek mu tak doskwiera że stale płacze?

:-(Mała często płakała a popołudniami to wrzeszczała, bo kolki były