Vanilia kochana prosze powiedz mi dlaczego dajesz swojej Karolci herbatke jakis powod i jak bez powodu o powiedz mi jaka podajesz ta herbatke bo ja tez bym chciala juz dawac cos niuniowi do picia oprocz mojego mleczka jak ma np czkaweczke pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz

)))))))),a co do pampkow to ja zaczelam uzywac dopiero od paru dni 2 hihihihihi i to ten pampersik na dupuni mojego szczescia taki duzyyy smieje sie do siebie jak go przebieram
Gieniuisa kochanie trzymam kciuki oby niuniowi twojemu przeszly te bule brzuszka,a widze ze nasze chlopaki budza sie w takich samych godzinach hehehehehehe,co do mezow lacze sie z taba ja ostatniej nocy dwa razy sie sprzeczalam z moim najpier fachowiec stwierzdil ze za wolna Loenka biore do odbicia(no szlag mnie trafil) a pozniej spytalam sie go czy nastawil pranie bo widze ze lezy to co mu naszykowlam zeby wlazyl do pralki i nacisnal guzik start oczywiscie co mi powiedzial ze nastawil a ja na to a jakie a on do mnie no to co bylo w pralce no masakra a pislalam mu esa ze wyjac pranie uprane z pralki i nastawic drugie a on uprla mi jedno pranie dwa razy ehhhh ci facecii

Dagrab kochana powiedz mi czy jak juz rozrobisz MM np90ml i twoja niunia zje dla przykladu tylko 30ml to czy np po 3 godz mozna to rozrobione mleko odgrzac znowu ta resztke znaczy sie????,fajno ze masz mame przy sobie i masz pomoc ja tak dalekoooo od mamusi mojej i tesciowki ale juz sie tak niemoge doczekac bo juz 6 czerwca lece do polski na cale 3 miesiaceeee jupiiiii
Cyskaaaaa dziekuje bardzo ty tez napewnoo piekna kobietka bo my Lutowki wszystkie ladneee hehehehe

)))))),co do ulewania hehe mamy tak samo na lezaco brak ulewania na siedzaco zawsze ulewanie,co do chodzenia do toalety na 2-jke to ja tez mam wrazenie jak by mi sie tam wszystko rozrywlo ale bez krwi ciekawa jestem czego tak mamy?????
Munie bardzo dziekuje za stronke bedziemy cwiczyc lol
Krisowa a moja przyjaciolka jak chciala ochrzcic rok temu swoja mala to ksiadz powiedzial jej ze benkartow nie chrzcza(powiedzial tak bo ma tylk niestety z powodow osobistych cywilny)normalnie szok jaki cham i prostak,co do zasypiania z dzidzia w lozku to moj Leonek spi w lozeczku do 5 rano a od 5 spi ze mna i ja spie na czuja wiec jest ok
Daissy no to super ze z niunia wszystko ok

))
Isia ty to obrotna laseczka jestes a Dzieci masz cudneeeee a Martinek to imiennik mojego slubnegooo (fajny gosciu bedzie)
Flower zdrowka dla dzidziii oby bole brzuszka przeszlyyyy
Olcia swieta racja popieram odnosnie tych spacerkow trzeba przyzwyczajac dzidzie nasze do roznych pogod i temperatur
Susi najlepszy sposob na plesniaki to dziecka wlasny mocz zeby zasiusial rog pieluszki i wytrzec tym jezyczek u nas pomogloooo
Dee popieram Karole2 do odwarznych swiat nalezy ja co drugi dzien sama myje malego bo moj maz na wieczory pracuje zawsze i musze sobie sama radzic buziakiii