Munie- dziekuje za opinie, jeszcze raz przypatrze sie jak siedzi moja mala w nosidelku i zobacze.Napewno nie przodem do swiata.Dzisiaj nie bylo to potrzebne, bo w spacerowce widzac wszystko gaworzyla i usmiechala sie do swiata.No i duzo na raczkach byla.
Ja nosidelka nie kupowalam,dostalam je od siostry ktora tez go otrzymala w prezencie.Jakbym planowala taki zakup to pewnie najpierw bym was wypytala
ale wtedy raczej zdecydowalabym sie chuste.Tylko duzo bym najpierw cwiczyla prawidlowe wiazania, bo jak pisalam lekliwa jestem.
Trina fajny pomysl kolezanka mi opowiadala ze w jej dalekiej rodzinie chyba 8 miesieczne dziecko wolalo "ee" jak chcialo kupke.Tak juz ja nauczyli i na nocnik dawali.Kiedys tez ogladalam o tym program, a dokladnie o uczeniu sie dziecka i jego reakcji przed siusiu i kupka.Bo kazde dziecko jakos to sygnalizuje.U mnie ewidentnie widac jak mala robi kupke,ale przy siusi nie zauwazylam co robi.Moja pozniej zostaje z tesciowa, wiec moze by sie udalo.Zobaczymy.Narazie musze poczekac az posiedze troszke w domu.Bo chyba od 3albo 4 tyg jestem codziennie poza domem.
Ja nosidelka nie kupowalam,dostalam je od siostry ktora tez go otrzymala w prezencie.Jakbym planowala taki zakup to pewnie najpierw bym was wypytala
ale wtedy raczej zdecydowalabym sie chuste.Tylko duzo bym najpierw cwiczyla prawidlowe wiazania, bo jak pisalam lekliwa jestem.Trina fajny pomysl kolezanka mi opowiadala ze w jej dalekiej rodzinie chyba 8 miesieczne dziecko wolalo "ee" jak chcialo kupke.Tak juz ja nauczyli i na nocnik dawali.Kiedys tez ogladalam o tym program, a dokladnie o uczeniu sie dziecka i jego reakcji przed siusiu i kupka.Bo kazde dziecko jakos to sygnalizuje.U mnie ewidentnie widac jak mala robi kupke,ale przy siusi nie zauwazylam co robi.Moja pozniej zostaje z tesciowa, wiec moze by sie udalo.Zobaczymy.Narazie musze poczekac az posiedze troszke w domu.Bo chyba od 3albo 4 tyg jestem codziennie poza domem.
Maciek byl przedostatni odpieluchowany w grupie, mimo sesji nocnikowych....