Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

więc z piskiem do M poleciał i już w swoim łóżku nie chciał spać. Miał w nocy 4 podejścia, ale pasował, bo twierdził, że spac nie może 
moja młoda ma tyły w obracaniu się. Do tej pory tylko ma obcykane boczki, a to i tak tylko jak jest na maxa głodna i mamy karmić się w łóżeczku (w 99% w domu karmimy się na leżąco). Za to gada jak najęta. Ale nie o tym chciałam
Lila ma bardzo sprawne rączki. Szybciej niż Maciuś zaczęła łapać przedmioty, łączyć rączki. Łapie juz zabawki obiema rękoma, manipuluje nadgarstkiem, chcąc przyjrzeć sie z każdej strony (najlepiej jak w grzechotce są kuleczki, wtedy delikatnię ją przekręca i obserwuje jak się ruszają). Najbardziej mi się z niej śmiać chce jak łapie grzechotkę w obie łapki, i robi zoom przysuwając i oddalając ją od oczek. Zezuje wtedy na całego. No ale ja znów nie o tym chciałam
. Wczoraj rano była wiekopomna chwila, kiedy moje dziecię przełożyło grzechotkę z reki do ręki
takie oczy zrobiłam, bo to trochę wcześnie. Myślałam, że to przypadek, ale dziś to powtórzyła i to kilka razy
. Nie zawsze co prawda jej ta grzechotka w drugiej rączce zostawała, bo niewłaściwie chwyciła i się wysunęła, ale jednak jest t kroczek milowy w rozwoju 
zjadł z dwóch cyców taki był głodny, a potem już standardowo jak codzień pobudka o 5.30 i mamusiu bawimy się
dagrab, wiece do oglądania, wiecej na rączkach,ja juz pisałam, że ja chyba za bardzo trzymam Adama pod kloszem, boję się o niego, o to by się nie przeziębił