Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale... ja np na śniadanie czy kolację jem więcej niż mój chłop i podjadam tak jak Suzi86, więc się sobie nie dziwię, że nie zrzucam tej nadwyżki
jestem ciągle głodna. Ale
mieszczę się w spodnie sprzed ciąży ;-) trochę są przyopięte w udach i tyłku, ale ja zawsze luźniejsze nosiłam, takie nie opięte, a nawet niedopasowane do końca.
waży 6200. Więc jest długi a szczupły. Moje mleko poszło mu we wzrost i włosy na czubku głowy (zaczęły mu tam w końcu rosnąć!). Główka 42 cm, klatka 42 cm. Dziś dwa wkłucia 5 w 1 i pneumokoki, przy pierwszym zapłakał sekundkę przy wkłuciu, a przy drugim bolesnym chwilke popłakał ale nie za długo. Dzielny ten mój syn
Cyca dostał po szczepieniu, po powrocie do domku a teraz śpi od prawie godzinki
;-)Moja dzisiaj na spacerku glowke i tulow dzwigala do siadania.Silacz jest.Dzisiaj pieknie zjadla marchewkowa z ryzem.Wczoraj nia plula nie chciala jesc,ale dawalam jabluszko z marchewka i chyba sie do marchewki przzekonala jest wiec maly sukces.Dzisiaj odpoczywam,bo babcia chce sie nacieszyc wnusia na caly miesiac.Bo mnie moze na skypie nie byc,moze pojade na jakis czas na dzialke z siostra.Teraz tez na dlugi weekand jedziemy wiec moze juz tam zostane.Neta tam moge miec ale raczej do pisania a nie ogladania.
a nie z kciukiem(z nim zasypia a w czasie snu go wypuszcza).