trina79
Mamusia Lili i Maciusia
Co do zywienia, poczytajcie o konferencji na ten temat Polskie mamy źle karmią niemowlęta - Kobieta - WP.PL jak sie maja te odkrycia do karmienia na zadanie, nie wiem. Lekarze sami sobie przecza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karta dla malej z nfz zalatwiona.

on nie ma za wiele. Poszło mu we wzrost a mi wtedey we włosy. Więc kochana nie przejmuj się tym za bardzo, bo dzieci jak widać różnie rosną. Jak jest zdrowe, zadowolone, to jest ok, tak myślę. No i ja musiałam już przełożyć do szuflady ubranka na 68, niektóre jeszcze troszkę przydługie, ale te na 62 to już były mocno za krótkie, szczególnie śpiochy, półśpioszki i niektóre przyciasne bodziaki
to ja już nie wiem jak mam karmić moje dziecko wg tego artykułu. On naprawdę często je, rzadko kiedy daje się oszukać smokiem i to też nie na długo. Męczy mnie częste karmienie
no ale jak dziecko mi wyje i rzuca się z głodu, to co? mam mu nie dać bo lekarze mówią że to za częste karmienie. I bądź tu kobieto mądra, skoro jedni mówią tak, drudzy siak
Ja to jeszcze skonsultuję się z lekarzem dla chorych dzieci, bo już nie wiem jak wprowadzać nowe produkty. Lub zdam się na własną intuicję. I to może być najlepsze wyjście...
Po prostu posłucham co Wy moje forumowe siostry robicie ;-) Najlepiej się wychodzi na doświadczeniu innych znajomych mam
A że Kacperek jest jednym z najmłodszych naszych lutowych dzieciaczków, to skorzystam z Waszych porad i doświadczeń 

Nie poinformował mnie o tym, z resztą pani farmaceutka też nie. Do tego miałam wykupić malutki kremik za 50 zł, zapewne zrobiłam obrót jakiemuś przedstawicielowi medycznemu
Nie powiem, córci zeszły te suche place ale jakim kosztem. Mam do siebie o to żal, że nie wiedziałam i naraziłam ją na te sterydy.