Hej kobietki
U nas nocka jak zwykle od 20.00 do 6.00
M jeszcze w pracy ale zaraz wróci i pewnie padnie, taka beznadziejna nocna zmiana.
Lece dzisiaj do mamy z Karolką, robimy pizzę na obiad

Wczoraj pierwszy raz kąpaliśmy małą na tej gąbeczce, bya troszkę spięta ale nie płakała, później to nawet sie śmiała. Zadowolona jestem
Robiłyśmy z mamą tort urodzinowy:-) hih tematyczny nie ma co
Paluszek zgadzam się. Sama na początku tak robiłam, jak tylko Karolina zapłakała to już butla szła w ruch, no bo co jej może być jak wyspana i przebrana? aaa teraz już na tye znam swoje dziecko że mniej więcej widzę kiedy się nudzi, kiedy chce być na rączkach, kiedy chce coś poogryzać, nie koniecznie tylko spać - jeść
Suzi ech tak to niestety jest, rodzic żeby mieć spokój sadza dziecko przed tv. Widzę jak to jest u mnie w rodzinie. Kuzynka ostatnio posadziła 8 miesięczne dziecko przed tv, nawet nie wiem czy było pół metra od tv i się śmieje bo taki wpatrzony w mecz! oo to pewnie będzie piłkarz....ech
Karola jak tylko zobaczy tv to też odwraca w jego kierunku główkę, no bo miga, bo kolorowe....ale nie pozwalam. Zastawiam poduszką, albo wychodzę z nią...nie ma co dziecka za wcześnie przyzwyczajać