Magnoli ja karmię full piersią kiedy Kacper potrzebuje i woła cyca. W nocy tylko cyc. W ciągu dnia mamy poranną kaszę między 8 a maks.10 (zależy to czy Kacper chce rano jeść, jak drzemka mu wypadnie), ale staram się żeby na ogół przed 9 już zjadł. A potem... zależy jak ma ochotę na coś innego. Zupek ostatnio jeść nie chce, cudem zjadł barszcz z kaszą jaglaną wczoraj. Tak to dostaje warzywa do rączki, zje tyle, ile chce i póki chce siedzieć w krzesełku. Poza tym dostaje bułeczkę lub chlebek, chrupkę kukurydzianą lub wafle ryżowe. Owoce dostaje w rannej kaszy. Czasem banan jak przegryzka. Ostatnio nie chce jeść ryb (robię je na parze). Zjada tylko trochę jajka. A i ja nie daję mm, jest tylko na moim mleku, więc to jest trochę inaczej niż przy mm. Bo pierś to u nas i jedzenie, i picie. Od wczoraj daję mu przy kaszce trochę wody w kubeczku. Wcześniej próbowałam latem, ale wymiotował wodą, to dałam spokój aż do teraz, a tak to ze 2-3 łyki załapuje.
W zasadzie mogę sobie do końca weekendu porobić znowu notatki, to Ci potem napiszę ile razy mamy cyca w ciągu dnia. Noc trudno policzyć, bo czasem sama nie pamiętam, ale jak nie będę za bardzo zaspana to ponotuję (kiedyś zapisywałam regularnie o jakiej porze, jak długo ssie)