OlciaLolcia
Fanka BB :)
jestem zla matka, zapominam o zoltku 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
. tym bardziej, że teraz faktycznie będzie mogła się uczepić (pomijam wczesne chodzenie młodego, bo to przecież normalny etap rozwoju). młody siada non stop na kolanach. tzn. nogi pod tyłkiem trzyma (pięty). albo obie albo jedną, a druga prosto przed sobą. tak sobie upodobał i robi to za każdym razem, jak siedzi. ja mu ciągle te nogi poprawiam, żeby miał obie przed sobą, ale jak wstanie i znowu usiądzie, to w starej pozycji. wiem, że to jest źle, ale co więcej mogę zrobić?
według rehabilitantki jeszcze to potrwa bo młody nadal nie siada i nie raczkuje rączki nadal ma niegotowe
przez to doła mam strasznego i nawet pisac mi się niechce...no zobaczymy co jutro powie lekarka.A i pojutrze mamy znowu badanie pediatry z ośrodka do którego chodzimy na rehabilitację.
niewiem czy to normalne poza tym żadnych innych objawów.
Ona po prostu teraz nie rozumie ze to jest do jedzenia! :-( Jutro kupie chrupki i zobacze co zrobi jak jej dam chrupka