Karola2
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny jeszcze raz, ja nie jestem pewna czy się ułoży... nawet się do tej pory nie odezwał... szkoda słów...
Digitalis - i tak bym nie wynajęła nic mniejszego... to spore mieszkanie, własnościowe i na szczęście tylko i wyłącznie moje... Mama mi zostawiła zanim wyjechała jakiś czas temu do Londynu... a że jest spore i dwupoziomowe to ja od kiedy Mamy nie ma wynajmuje zawsze jakiejś studentce pokój jeden na górze bo mam straszne opłaty+kredyt za mieszkanie to dlatego...
a cały czas teraz kombinuje jak ten remont skończyć...
Jedyne pocieszenie to że za parę miesięcy moja przyjaciółka będzie już w Warszawie i chce się wprowadzić do tego pokoju bo i tak by gdzieś pokój wynajmowała a tak może u mnie no i mi jeszcze jakoś pomoże trochę z dzidziusiem...
Paluszek_ - Trzymam moooooooooooooooooooooocno kciuki, powodzenia
Digitalis - i tak bym nie wynajęła nic mniejszego... to spore mieszkanie, własnościowe i na szczęście tylko i wyłącznie moje... Mama mi zostawiła zanim wyjechała jakiś czas temu do Londynu... a że jest spore i dwupoziomowe to ja od kiedy Mamy nie ma wynajmuje zawsze jakiejś studentce pokój jeden na górze bo mam straszne opłaty+kredyt za mieszkanie to dlatego...
a cały czas teraz kombinuje jak ten remont skończyć...
Jedyne pocieszenie to że za parę miesięcy moja przyjaciółka będzie już w Warszawie i chce się wprowadzić do tego pokoju bo i tak by gdzieś pokój wynajmowała a tak może u mnie no i mi jeszcze jakoś pomoże trochę z dzidziusiem...
Paluszek_ - Trzymam moooooooooooooooooooooocno kciuki, powodzenia
a ojcostwa się już nie wyprze, jakby co alimenty musi płacić, nie daj się na tym chociaż oszukać
dobrze, że ta Twoja psiapsiółka niedługo przyjedzie to Ci pomoże 
facet co chcemy kupić od niego działkę budowlaną postawił na swoje warunki, a nie przystanął na naszą propozycję, a niby był taki ugodowy, byłam pewna, ze się zgodzi
u niego byłam twarda, ale zanim wyszłam z podwórka rzuciłam na niego urok, a niech wie, ze kobiecie w ciąży się nie odmawia
i ledwo wsiadłam do samochodu już wyłam jak bóbr ehhhhhh:-(