mama2006
Fanka BB :)
Witajcie.
U mnie ok, bóle brzucha ustały - przychamowałam i jest o wiele lepiej. Maleństewo przed wczoraj i wczoraj jakoś słabo się ruszało... ale myślę, że to bardziej z moich nerwów. Przez to nie miałam humoru oraz weny na pisanie. Dzisiaj mnie kopie częściej i teraz właśnie mnie kopało więc jest wszystko ok.
Kitek - fajnie, że jesteś
Kriosowa - super, że u Ciebie wszystko ok.
Digitslis - ja bym osobę wyprosiła i nie męczyła się tym, że nie wypada przy niej jeść...
Mama Niki - miłego dzionka z mężem życzę
Dzisiaj przyjechałam do swojej mamy z Kubą (na mokotów) Kubuś bardzo się za nią z tęsknił - więc dzisiaj tutaj nocuję
Mąż w pracy - a po pracy ma wolną chatę
pewni wróci do domku - napije się piwka i pójdzie spokojnie spać
no i się jutro wyśpi
jutro pewnie trzeba będzie wrócić na Wole - choć wcale mi się nie chce 
Zmykam Kubę położyć spać, odezwę się później
U mnie ok, bóle brzucha ustały - przychamowałam i jest o wiele lepiej. Maleństewo przed wczoraj i wczoraj jakoś słabo się ruszało... ale myślę, że to bardziej z moich nerwów. Przez to nie miałam humoru oraz weny na pisanie. Dzisiaj mnie kopie częściej i teraz właśnie mnie kopało więc jest wszystko ok.
Kitek - fajnie, że jesteś
Kriosowa - super, że u Ciebie wszystko ok.
Digitslis - ja bym osobę wyprosiła i nie męczyła się tym, że nie wypada przy niej jeść...
Mama Niki - miłego dzionka z mężem życzę
Dzisiaj przyjechałam do swojej mamy z Kubą (na mokotów) Kubuś bardzo się za nią z tęsknił - więc dzisiaj tutaj nocuję
Zmykam Kubę położyć spać, odezwę się później

także lepiej zostać w domku.Jutro podjedziemy do lekarza zobaczyć co jest grane.Ale jestem zła bo dopiero co poszła do przedszkola a już coś złapła.Widze że zacznie nam się teraz niezaciekawy okres,ech te choróbska najgorsze.A doświadczenia zbyt dużego nie mam boi mała wcześniej nam nie chorowała!Teraz niby gorączki nie ma ale słychać że ciężej jej się oddycha i że ma chyba znów pełno gęstej wydzielinki,katarku też nie ma.Także zastanawia mnie co jest grane i tak gdybam i gdybam-czy moze jest nie doleczona po ostatnim?ale było ok wszystko jak szła do przedszkola ,a może od ema coś załapała bo miał katar no albo w przedszkolu coś.Także jutro jej do przedszkola nie puszcze bo nie ma co a po 16 wio do lekarza no i trzeba zakupic jakiś inhalator moze on nam pomoże.