poroniona a ja się martwie że będe musiała przypuszczalnie stanik D kupić mimo że przed pierwszą ciążą ledwo A miałam

Fakt mleka było dużo, bo i dzidziuś spory, więc organizm automatycznie się przystosował do potrzeb dziecka, ale nie żałuję

Kupowala juz ktoras z Was staniki do karmienia na allegro? Patrzylam wczoraj i nie bardzo wiem na co sie zdecydować, mam pewne typy ale wole spytać bo może już któraś sprawdziła któregoś sprzedawce...
Vanilia widze że problem z gaciami nie tylko ja mam

kupiłam juz 3 sztuki wielgachnych majciochów na po porodzie, ale widze że już niedługo mi sie przydadza, bo te co mam coraz mniejsze sie wydają

Nawilżacz sie przydaje gdy mieszkasz w bloku, bo tam bardzo suche powietrze, ale my przy pierwszym maluszku nie mieliśmy i nie było żadnego problemu. Teraz uzywamy bo 2/3 z nas ma astmę:/
Isia czarny strój na wesele to nienajlepszy pomysl, ale na pewno coś znajdziesz

Tylko z tymi szpilkami uwazaj, bo jednak środek cięzkości nieco sie w ciązy zmienia i kręgosłup potem boli.
cyśka takie sytuacje się zdarzają, dlatego nie ma co odkładać wszystkiego na potem. Synka urodziłam grubo po terminie ale mam świadomość że poród może mnie zaskoczyć chociażby dziś, więc dziewczynki oszczędzajcie się bo z tym przedwczesnym porodem nie jest tak wesoło. Wcześniaki mają trudniej w życiu, a my tez chyba jeszcze nie do końca mamy wszystko przygotowane.
krisowa jasne że pamiętamy, już się martwiłysmy czy wszystko aby w porządku - w koncu nie zawsze bywa kolorowo.
Suzi86 nie chce Cie martwic ale od mleka przy zwiększonym zapotrzebowaniu nie uciekniesz. Potrakruj to jako lekarstwo i tyle.
kitek gratuluje pewności dziewczynki. Korci mnie żeby pójśc prywatnie na usg żeby potwierdzić, bo mnie chyba jeszcze tylko jedno badanie przed porodem czeka a i sprzęt pozostawia wiele do zyczenia. Z drugiej strony szkody mi kasy, bo predzej czy poźniej i tak poznam płeć na 100% a za głupią ciekawość płacić ponad 100zł zwyczajnie się nie opłaca.