pluszacze
Fanka BB :)
hej Mamusie wieczornie
Widze poruszamy temacik jazdy autem i prawa jazdy no ja juz mam prawko prawie 6 latek i powiem ze nigdy nie bede czuc sie pewna za kolkiem(nigdy nic nie wiadomo)i moge przyznac ze moj m jest tez bardzo wyrozumialym kierowca jak siedzi kolo mnie i lubie jak czasmai mi daje jakies wskazowki odnosnie mojej jazdy bo zawsze wychodzi mi to na dobre

Ale jestem zmachana mielismy duzy ruch w pracy i musialam zostac dluzej po czym wracalalam pieszo do domu i jeszcze tachalam zakupy ,w domu musialam posprzatac i naszykowac obiad na jutro bo brat z bratowa odwiedzaja mnie wiec musze cos postawic na stol i takim to sposobem tez mi wchodza nogi w pupe mze masakra ,zegnam sie i zycze milych senkow kochane a jutro wieczorkiem wstawie jakies fotki moich nowych zdobyczy dla Leonka
Widze poruszamy temacik jazdy autem i prawa jazdy no ja juz mam prawko prawie 6 latek i powiem ze nigdy nie bede czuc sie pewna za kolkiem(nigdy nic nie wiadomo)i moge przyznac ze moj m jest tez bardzo wyrozumialym kierowca jak siedzi kolo mnie i lubie jak czasmai mi daje jakies wskazowki odnosnie mojej jazdy bo zawsze wychodzi mi to na dobre

Ale jestem zmachana mielismy duzy ruch w pracy i musialam zostac dluzej po czym wracalalam pieszo do domu i jeszcze tachalam zakupy ,w domu musialam posprzatac i naszykowac obiad na jutro bo brat z bratowa odwiedzaja mnie wiec musze cos postawic na stol i takim to sposobem tez mi wchodza nogi w pupe mze masakra ,zegnam sie i zycze milych senkow kochane a jutro wieczorkiem wstawie jakies fotki moich nowych zdobyczy dla Leonka
ale m na początki nim jeździł. Potem trafiła się okazja i kupiliśmy większe, więc jedno autko stało co mnie zmobilizowało do pójścia na prawko. Zrobiłam je w dobrym momencie bo firma mi się przeniosła i muszę dojeżdżać do pracy. Jako chrzest bojowy przetrwałam zeszłoroczne opady śniegu, gdzie Poznań zasypało i bez problemu dałam radę. Trzeba dziewczyny wierzyć w swoje siły.
Tak więc trzeba raczej stawiać na jakość jedzenia niż na ilość. Za duża waga to obciążenie dla stawów, ciężko chodzić, oddychać, kręgosłup boli, jak jest człowieka za dużo, u mnie dochodzi jeszcze obciążenie kolan. No i w pewnym wieku gorzej już schudnąć taką nadwyżkę pociążową. Mam napady głodu i jestem tym przerażona. Więc jak wiem, że zjadłam tyle ile powinnam, to staram zapchać się owocem jakimś. Ale to wtedy gdy myślę ;-) a nie wtedy, kiedy zaczynam się przełączać na opcję jamochłona
A w samej ciąży to dużo więcej kalorii dla prawidłowej pracy organizmu nie potrzeba.