pluszacze gratuluje mieszkanka nowego, już niedługo będziecie w nim we trójkę
podobnie jak
renatka filmilku nie obejrzałam bo aż boję sie co tam ujrzę. Pamiętam że na Madaliśnkiego dziecko kąpali przy mnie ale pod bierzącą wodą przekładając to na brzuch to na plecki byle szybciej. Nie był to miły widok zwłaszcza że dzieciaki się darły okropnie, ale wiem że sama bym dzień po porodzie nie umyła, a mężowi by nie pozolili bo to oni odpowiadają za dziecko w szpitalu.
spojrzałam wczoraj na moje odrosty i coraz bardziej widzę potrzebe zrobienia czegoś z włosami. Farbę kupiłam juz dawno, ale chcę troche jeszcze poczekać żeby na święta jeszcze odrostów nie mieć. Przedtem jeszcze do fryzjera bo troche za długie już, a fryzjerka zwracała mi uwagę żebym jak farbuje sama to po wizycie u niej bo tak to jej czarna woda leci

Jak maleństwo będzie miało rude włosy to wcale sie nie obrażę, wielkorotnie sama byłam ruda, a mężuś brode też ma rudawą więc nawet to mozliwe jest
Myśmy wczoraj zrobili sobie wieczór filmowy, a dzis mieliśmy gości. Mąż wybył do pracy, więc zostałam sama z przygotowaniami, ale na szczęście synuś mi wiele pomógł - opróżnił zmywarkę, nakrył do stołu, trochę posprzątał, więc nie było źle. Znajomi przyszli z córcią (niecałe 3 lata) i dzieciaki bardzo fajnie sie bawiły. Młody nawet chciał żeby przenocowali ale nie chcieli nam kłopotu robić.
Od paru dni cholernie swędzi mnie skóra na brzuchu. Smaruję się i kremem i teraz oliwką zaczęłam więc może będzie lepiej, ale strasznie mnie to drażni...