reklama
*Vanilia*
Moderatorka
ejjjj nie przesadzajmy przecież nie jesteśmy umierające że cały czas mężowie lub ktoś inny ma przy nas czuwać
Natasza to lekka przesada! najlepiej zamknijmy się w szpitalu pod stałą opieką przez 9 miesięcy....mój wychodzi do pracy na 8 godzin i też jest nieodpowiedzialny bo jestem pół dnia sama? Aaa no i nie dzwoni w ogóle bo nie ma takiej możliwości
toż to paranoja

Natasza to lekka przesada! najlepiej zamknijmy się w szpitalu pod stałą opieką przez 9 miesięcy....mój wychodzi do pracy na 8 godzin i też jest nieodpowiedzialny bo jestem pół dnia sama? Aaa no i nie dzwoni w ogóle bo nie ma takiej możliwości
toż to paranoja
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
natasza Ty chyba przeżyłaś w życiu jakąś traumę związaną z nieodpowiedzialnością mężczyzn stąd takie " dziwne" komentarze
Rozumiem, że nie musisz odpoczywać od swojego męża, ale może on chciałby odpocząć od Ciebie;-)
Dee gratuluję umowy super
A postami Nataszy nie przejmuj się.
Nie jesteśmy małymi dziećmi, które wymagają opieki 24/h.
Digitalis Dagrab ja niestety jakoś na siedząco nie umiem prasować a wielka sterta czeka w szafie, pewnie M będzie musiał trochę pomóc, ale on bardzo powoli to robi, bo każdą fałdeczkę chce wygładzać
Krisowa witaj w domku. Bierzesz dopegyt?
Moja córcia też od siostry na powitanie ma dostać Buzza( na urodziny dostała Chudego i się z nim nie rozstaje)

Rozumiem, że nie musisz odpoczywać od swojego męża, ale może on chciałby odpocząć od Ciebie;-)
Dee gratuluję umowy super
A postami Nataszy nie przejmuj się.Nie jesteśmy małymi dziećmi, które wymagają opieki 24/h.
Digitalis Dagrab ja niestety jakoś na siedząco nie umiem prasować a wielka sterta czeka w szafie, pewnie M będzie musiał trochę pomóc, ale on bardzo powoli to robi, bo każdą fałdeczkę chce wygładzać

Krisowa witaj w domku. Bierzesz dopegyt?
Moja córcia też od siostry na powitanie ma dostać Buzza( na urodziny dostała Chudego i się z nim nie rozstaje)
Ostatnia edycja:
hmmm Dee sie zarejestrowala w czerwcu w tym samym czasie zarejestrowala sie natasza, Dee cos ty w tym czerwcu tutaj wypisala???
moim zdaniem jesli juz jestes jedna z forumowiczek to powinnas na zwyklym swoim loginie napisac co ci na sercu lezy,ale jak juz to do dee na prv.Mozna sie z kims zgadzac badz nie, wiele razy jest tutaj sprzecznych opinii.Ale nie wypada za brdzo na ogolnym forum kogos w ten sposob atakowac i obrazac.
Ja jestem w trakcie poszukiwan kuchenki dzieciecej dla chrzesnicy, siostra byla u rodzinki gdzie dziewczynka miala taka zabawke i mojej Olci nie bylo 2 h wiec wkoncu wybrali co chca dla niej.Ufff nie musze kombinowac, choc tych kuchenek jest taki wybor ze szok.
Moj m akurat dobrze prasuje,ale na chwile obecna sprawia mi to taka frajde, no i poraz kolejny moge obejrzec te ciuszki, choc na siedzaco fakt najwygodniej nie jest.
moim zdaniem jesli juz jestes jedna z forumowiczek to powinnas na zwyklym swoim loginie napisac co ci na sercu lezy,ale jak juz to do dee na prv.Mozna sie z kims zgadzac badz nie, wiele razy jest tutaj sprzecznych opinii.Ale nie wypada za brdzo na ogolnym forum kogos w ten sposob atakowac i obrazac.
Ja jestem w trakcie poszukiwan kuchenki dzieciecej dla chrzesnicy, siostra byla u rodzinki gdzie dziewczynka miala taka zabawke i mojej Olci nie bylo 2 h wiec wkoncu wybrali co chca dla niej.Ufff nie musze kombinowac, choc tych kuchenek jest taki wybor ze szok.
Moj m akurat dobrze prasuje,ale na chwile obecna sprawia mi to taka frajde, no i poraz kolejny moge obejrzec te ciuszki, choc na siedzaco fakt najwygodniej nie jest.
Ostatnia edycja:
kitek81
Fanka BB :)
qrcze, nie rozumiem takiej dwulicowości i rozdwojenia jaźni jak ma Natasza
i szczerze Ci współczuję, musi Ci być ciężko udawać 2 osoby, bo może się okazać, że pod tym drugim nickiem słodzisz DEE na każdym kroku-może jej po prostu zazdrościsz?!
Dee nie przejmuj się tymi wpisami !!
i szczerze Ci współczuję, musi Ci być ciężko udawać 2 osoby, bo może się okazać, że pod tym drugim nickiem słodzisz DEE na każdym kroku-może jej po prostu zazdrościsz?!Dee nie przejmuj się tymi wpisami !!
kitek81
Krisowa, witaj w domu:-) Czekamy na wpis od Ciebie. Trzymaj się i dbaj o siebie i maleństwo!
Nie no po prostu uśmiech się sam na twarzy pojawia jak się czyta takie posty. Troll jak nic. Bo żeby mieć takie poglądy na serio to trzeba być 16-latką na romansach wychowaną, z zerowym doświadczeniem w prawdziwym zyciu.
Ty się Dee nie przejmuj, bo my tu wszystkie dla niej to patologia i slums :-)
A moderatorki powinny zbanować trolla i już.
Ty się Dee nie przejmuj, bo my tu wszystkie dla niej to patologia i slums :-)
A moderatorki powinny zbanować trolla i już.
reklama
renatka.wawa
Mój m też czasami wychodzi na piwko z kolegami i nie mam nic przeciwko uważam że to normalne.Jak urodzi się dzidzia to będzie siedział w domku przynajmniej przez pierwsze miesiące;-)
Krisowa super że jesteś w domku:-)
Dee nie przejmuj się tymi wpisami!
Kurcze dziewczyny rano jak wstała czułam się dobrze ale po śniadaniu zaczęły bolec mnie plecy i brzuch.Nie wiem czemu może to skutki weekendu tego latania po sklepach i mycia okien:-(
Chyba leżenie dziś mnie czeka cały dzień
Krisowa super że jesteś w domku:-)
Dee nie przejmuj się tymi wpisami!
Kurcze dziewczyny rano jak wstała czułam się dobrze ale po śniadaniu zaczęły bolec mnie plecy i brzuch.Nie wiem czemu może to skutki weekendu tego latania po sklepach i mycia okien:-(
Chyba leżenie dziś mnie czeka cały dzień