reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

Ja się tak uśmiałam, że znów małą obudziłam i zaczęła tańcować :-D

leće zaraz pod prysznic :tak: czas do pracy goni...

reklama
Doczytałam i padłam..Jest tu jakiś moderator? Bo przynajmniej dwa posty powinny polecieć w kosmos. ja..p..zeby sie rejestrować tylko dlatego ze sie kogoś nie lubi i chce mu sie dokuczyć..masakra ..:crazy:

ejjjj nie przesadzajmy przecież nie jesteśmy umierające że cały czas mężowie lub ktoś inny ma przy nas czuwać:eek:
Natasza to lekka przesada! najlepiej zamknijmy się w szpitalu pod stałą opieką przez 9 miesięcy....mój wychodzi do pracy na 8 godzin i też jest nieodpowiedzialny bo jestem pół dnia sama? Aaa no i nie dzwoni w ogóle bo nie ma takiej możliwości
toż to paranoja

natasza Ty chyba przeżyłaś w życiu jakąś traumę związaną z nieodpowiedzialnością mężczyzn stąd takie " dziwne" komentarze:no:
Rozumiem, że nie musisz odpoczywać od swojego męża, ale może on chciałby odpocząć od Ciebie;-)
Dee gratuluję umowy super:tak:A postami Nataszy nie przejmuj się.
Nie jesteśmy małymi dziećmi, które wymagają opieki 24/h.
Digitalis Dagrab ja niestety jakoś na siedząco nie umiem prasować a wielka sterta czeka w szafie, pewnie M będzie musiał trochę pomóc, ale on bardzo powoli to robi, bo każdą fałdeczkę chce wygładzać:-D
Krisowa witaj w domku. Bierzesz dopegyt?
Moja córcia też od siostry na powitanie ma dostać Buzza( na urodziny dostała Chudego i się z nim nie rozstaje)

Ostatnia edycja:
hmmm Dee sie zarejestrowala w czerwcu w tym samym czasie zarejestrowala sie natasza, Dee cos ty w tym czerwcu tutaj wypisala???
moim zdaniem jesli juz jestes jedna z forumowiczek to powinnas na zwyklym swoim loginie napisac co ci na sercu lezy,ale jak juz to do dee na prv.Mozna sie z kims zgadzac badz nie, wiele razy jest tutaj sprzecznych opinii.Ale nie wypada za brdzo na ogolnym forum kogos w ten sposob atakowac i obrazac.

Ja jestem w trakcie poszukiwan kuchenki dzieciecej dla chrzesnicy, siostra byla u rodzinki gdzie dziewczynka miala taka zabawke i mojej Olci nie bylo 2 h wiec wkoncu wybrali co chca dla niej.Ufff nie musze kombinowac, choc tych kuchenek jest taki wybor ze szok.

Moj m akurat dobrze prasuje,ale na chwile obecna sprawia mi to taka frajde, no i poraz kolejny moge obejrzec te ciuszki, choc na siedzaco fakt najwygodniej nie jest.

Ostatnia edycja:
qrcze, nie rozumiem takiej dwulicowości i rozdwojenia jaźni jak ma Natasza:szok: i szczerze Ci współczuję, musi Ci być ciężko udawać 2 osoby, bo może się okazać, że pod tym drugim nickiem słodzisz DEE na każdym kroku-może jej po prostu zazdrościsz?!
Dee nie przejmuj się tymi wpisami !!

Nie no po prostu uśmiech się sam na twarzy pojawia jak się czyta takie posty. Troll jak nic. Bo żeby mieć takie poglądy na serio to trzeba być 16-latką na romansach wychowaną, z zerowym doświadczeniem w prawdziwym zyciu.
Ty się Dee nie przejmuj, bo my tu wszystkie dla niej to patologia i slums :-)
A moderatorki powinny zbanować trolla i już.

reklama
Mój m też czasami wychodzi na piwko z kolegami i nie mam nic przeciwko uważam że to normalne.Jak urodzi się dzidzia to będzie siedział w domku przynajmniej przez pierwsze miesiące;-)
Krisowa super że jesteś w domku:-)
Dee nie przejmuj się tymi wpisami!
Kurcze dziewczyny rano jak wstała czułam się dobrze ale po śniadaniu zaczęły bolec mnie plecy i brzuch.Nie wiem czemu może to skutki weekendu tego latania po sklepach i mycia okien:-(
Chyba leżenie dziś mnie czeka cały dzień:tak:

Do góry