Dziewczyny, widze, ze nie tylko ja przejmuje sie tak waga mojej ,,malej'' ;-)
Mi tez wroza duze dziecko, ale ginka nie mowila nic o wczesniejszym rozwiazywaniu ciazy. Owszem, powiedziala, ze jak mala urodzi sie w terminie to moze miec 4 kg i wiecej, a jak urodzi sie ok 2 tygodnie przed terminem to bedzie zwyklym 3500g noworodkiem
mowila tez, ze jesli dziecko bedzie mialo te 4 kg to mozliwa jest cesarka ale zeby sie nie nastawiala, bo w sumie nie zalezy to od wagi malej ale od mojej budowy. Teraz to ja sama nie wiem, czy wolalbym zeby urodzila sie w terminie ale przez cc, czy 2-3 tygodnie wczesniej ale z przecieztna waga. Bedzie co ma byc :-):-)
Krisowa dobrze, ze wrocilas :-) oszczedzaj sie
zreszta wszystkie mamki musimy sie teraz oszczedzac, przynajmniej do tego 37tc :-)
Isia waga twojego dzieciatka wcale nie taka duza ( tzn. wieksza niz przecietna ale nie wydaje mi sie jakos tak bardzo) moja mala w 30 tc+1 d wazyla 1860 g - sporo, to bylo 2 tygodnie temu, wiec teraz sadze, ze tez bedzie juz dobijac do tej wagi
bo ona rosnie jak na drozdzach.
sencilla piekne to Twoje dzieciatko :-)
Digitalis a z jaka waga urodzila sie corcia??
Mi tez wroza duze dziecko, ale ginka nie mowila nic o wczesniejszym rozwiazywaniu ciazy. Owszem, powiedziala, ze jak mala urodzi sie w terminie to moze miec 4 kg i wiecej, a jak urodzi sie ok 2 tygodnie przed terminem to bedzie zwyklym 3500g noworodkiem
mowila tez, ze jesli dziecko bedzie mialo te 4 kg to mozliwa jest cesarka ale zeby sie nie nastawiala, bo w sumie nie zalezy to od wagi malej ale od mojej budowy. Teraz to ja sama nie wiem, czy wolalbym zeby urodzila sie w terminie ale przez cc, czy 2-3 tygodnie wczesniej ale z przecieztna waga. Bedzie co ma byc :-):-)Krisowa dobrze, ze wrocilas :-) oszczedzaj sie
zreszta wszystkie mamki musimy sie teraz oszczedzac, przynajmniej do tego 37tc :-)
Isia waga twojego dzieciatka wcale nie taka duza ( tzn. wieksza niz przecietna ale nie wydaje mi sie jakos tak bardzo) moja mala w 30 tc+1 d wazyla 1860 g - sporo, to bylo 2 tygodnie temu, wiec teraz sadze, ze tez bedzie juz dobijac do tej wagi
bo ona rosnie jak na drozdzach.sencilla piekne to Twoje dzieciatko :-)
Digitalis a z jaka waga urodzila sie corcia??