Margerta, Aneczka witamy na forum lutówek :-):-)
Natalia, Salernes, Margerita jak mnie bolał brzuch jak na okres i też krzyż aż promieniował w dół to pojechałam do szpitala i skończyło się na podaniu sterydu na płucka, a koleżanka powiedziała że u niej tak się zaczęły bóle porodowe więc może nie bagatelizujcie tego i zamiast No-Spę brać pojedźcie do lekarza to sprawdzić. U Was 35,36 tydzień, to trzeba być czujnym.
Geniusia ale uparciuch z Ciebie z tym czosnkiem, a ten syrop z cebulki to nie jest taki najgorszy, słodki i nawet nie czuć mocno cebulą. Nie pij tylko wieczorem, bo działa wykrztuśnie, no i na ból gardła bezdyskusyjnie najlepiej woda z sodą, lub z sodą i solą, tylko im bardziej regularnie płuczesz tym szybciej pomoże, siostra swego syna co pół godziny z zegarkiem w ręku goniła płukać to następnego dnia już do szkoły poszedł. Obrzydliwe to płukanie, ale lepsze to niż zakwasy na brzuchu.
Mitra nie wiem czy to tylko ja, ale wydaje mi się, że Tytus już jest podobny do Poli, rzadko tak mam że widzę jakieś podobieństwa, ale tu jakoś od razu mi się w oczy rzuciło