• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Witam się i ja:-)

Rany dopiero co po 8 wstałyśmyz Nicol a mi się chce spać jak niewiem co,o12 jak będe kładła małą na drzemke to chyba sama się położe spać.Zaraz też się ubierzemy i wpakujemy do auta,trzeba skoczyć na targ po warzywka i wyjśc troszke na świeże powietrze.Jednak jak zerkam za okno i widze że jest tak szaro buro jakby miało padać to odechciewa mi się tyłka ruszać.

M nam zwiał na cały dzień na ryby w góry-trzeba mieć nasmolone w głowie na maksa-3 godziny w jedną strone i 3 spowrotem żeby troszke w wodzie pospać i połapac ryby.Mi by się niechciało o 5 jechać po ciemku a potem stać w wodzie na zimnym blee.Pracownik przyszedł na 2dni zrobic remament a potem znów wolne.Musze mame popołudniu ściągnąć do Nicol cobym mogła sobie naspokojnie pojechać do mojej ginki,wizyte mam dopiero o 17.30 także jeszcze sporo czasu.Zaraz jak będe na mieście musze sobie kupić te mega wielkie podpaski z belli do szpitala poporodowe bo jeszcze takich nie mam do torby wpakowanych no i musze przy okazji odebrać ten purelan na sutki.

Isia-domek super!!!a różnica przed i po kolosalna!fajnie bo domek duży,widać że macie sporo miejsca.

mama2006-trzymaj się jak najdłużej w dwu paku!!!!niech maleństwo jeszcze sobie u mamusi w brzuszku posiedzi.

Suzi-a to już po badaniach ja jestem ciekawa czy mi dziś ginka na wizycie zleci jakieś badania.

Nic znikam miłego dzionka laseczki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

No Isia domek rzeczywiście nie do poznania!

A ja już po śniadanku i nudzę się jak cholerka! Wczoraj byłam na małych zakupach dla młodego i załapałam się też na wizytę u lekarza. Gin potwierdziła płeć, wszystko ok, waga ok 2090g!

A teraz brak pomysłów co robić z wolnym czasem nie będąc u siebie i nie mając auta do dyspozycji, bo niestety mężusiowi bardziej potrzebne!

Mama Niki dużo zdrówka, bo strasznie długo się to choróbsko Was trzyma!
Wszystkim pozostałym chorowitkom też powrotu do zdrówka:)

Pozdrowionka

Cześć Wszystkim!

Ja również mam termin na luty 2012, a dokładniej na 10ego.
Przyjmiecie mnie do grona?
Jeszcze nie nadrobiłam informacji, które wymieniłyście, ale w wolnych chwilach staram się podczytywać.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.

Margerita

Witam się i ja.

W nocy mi bóle przeszły i rano pojechałam zrobić badania. No i na szczęście mam już je z głowy - a ręka boli od pobierania krwi. Teraz byle do wizyty 3.01.12r. ciekawa jestem czy mi się szyjka nie rozwiera. Ale na szczęście nie zauważyłam aby czop mi wypadł więc raczej wszystko ok jest ;) Dam radę - byle 2 tygodnie jeszcze :D

Margerita
- witamy Cię serdecznie. Napisz coś więcej o sobie.

Isia
- Wasz domek super, teraz tylko go dokończyć i będzie cudny ;)
Już nie mogę się doczekać efektu końcowego i pokoiku Waszego synka.

susi
- no to sporego masz synka ;) no i super, że zakupki udane.

Ja dzisiaj do Rossmana weszłam, bo jest promocja na mokre chusteczki BABYDREAM za 4 paczki/13zł :D więc POLECAM !!!

Dzisiaj lub w piątek wyciągniemy łóżeczko, abym mogła je odświerzyć.

Hej dziewczyny!
Ja tez niesmialo zapytam czy mozna dolaczyc ;-)
Na bb jestem od bardzo dawna a ostatnio najwiecej na watku o planowaniu plci ;-)
Czekamy na corcie i teraz w koncu zaczelam odczuwac ,ze zegareczek juz tyka i coraz blizej do wielkiego finalu. Juz nie moge sie doczekac.

Właśnie przeprowadziliśmy się z mężem z mieszkania do domu w Kobyłce.
Dopiero się urządzamy, ale kacik dla maluszka już jest.
Wiemy, ze to będzie dziewczynka i prawdopodobnie Julia.
mam 23 lata i potwornie się tu sama nudzę :)

Margerita AneczkaK :) witamy wśród nas. Napiszcie nam coś o sobie :)

:no: Strasznie mnie męczy ten suchy kaszel, mięsnie między żebrami wyją z bólu. Ciężko spać, bo budzi mnie kaszel. Strasznie malo dziś przez to spałam i jestem marudna:zawstydzona/y: Stwierdziłam, że się poświęcę i niech chłop zrobi ten wstrętny syrop z cebuli :baffled: Ależ był przed chwila szczęśliwy jak mu to powiedziałam :baffled: Znaczy szczęśliwy w sensie, że się w końcu zgodziłam na ten syrop, a nie że "szczęśliwy" że będzie go robił ;) Nie cierpię tego syropu straszliwie :wściekła/y: na czosnek się nie zgadzam :) ale w kwestii cebulowego syropu odpuściłam.

digitalis- spokojnie zostawia ci stary dowod dopoki nie wyrobia nowego:) ja wyrabialam na wakacjach i niestety czeka na mnie w pl a mam narazie stary
mama-3maj sie! ja tez juz tylko odliczam 2-3 tygodnie! nie dosyc ze przeziebioa to mala juz jest tak nisko, ze boje sie ze "wyskoczy" a no i wizyte tez mam 03.01:))
isia- piekny ten twoj domek i calkiem spory

witam nowe mamusie :)

Witam Dziewczynki
Isia różnica naprawdę kolosalna,fajny domek:-)
Witam nowe mamusie:-)
Po świętach strasznie szaleją mi hormony.M strasznie mnie wkurza:wściekła/y:
Ech znikam bo wam się udzieli.Odezwę się później.

reklama
digitalis- ta jak magdab napisala,skladasz wniosek i nadal masz stary dowod, nawet jak odbierasz nowy dowod to stary ci oddaja tylko w rogu bedzie uciety.
Ja dzisiaj wstalam przed 9,ale z lozka mi sie nie chcialo wstawac i jeszcze sobie polezalam :-D Martynka mi na to pozwolila, dopiero jak wstalam to tez sie obudzila.
Wczoraj chyba za bardzo poszalalam bo po wizycie u rodziców, wieczorkiem wybralam sie do kumpeli jak nasi m poszli na pilke i troche za dlugo na dworze stalam i dzisiaj sie gorzej czuje.Jeszcze zakupy mnie czekaja,moe tez kupie cos dzidzi na jakiejs wyprzedazy.
Isia - kolosalna roznica, jak juz w srodku skonczycie to sie gonic bedziecie po pokojach, tylko sie nie zgubcie!!
Witam nowe dziewczyny na lutówkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry