reklama

Luty 2012

Witam, ale dzisiaj pospalam!!!!!!!znowu :-)
Suzi- ja octenisept spakowalam.Do szpitala jeszcze nie dzwonilam,ani tam nie bylam, wiec wole miec wszystko, jak cos to wypakuje :-).
Vanilia- mi w swieta to m ubieral skarpetki, bo tak mi niewygodnie jest, do tego stopy mialam spuchniete.
Isia- sliczne lozeczko, mi tez sie biale podobaja i do szafy by pasowalo,ale takiego akurat nikt nie sprzedaje.:-(

reklama
Ja skarpetek Nie jestem w stanie sama założyć od ok 2 tyg.ale mąż mi pomaga.

Ten purelan jest bardzo drogi ale już kiedyś pisałam że lanomasc ziajka ma ten sam skład czyli czystą lanoline i kosztuje kilka złotych.ja mam już obie maści i niczym się nie roznia.

witam

u mnie nocka strasznie! normalnie tak mnie juz wszytsko boli ze nie mam jak sie ulozyc!

heh skarpetki i buty oj znam to :) jak jest m w poblizu to on to robi gorzej jak sama gdzies sie wybieram to wtedy sie mecze ale jakos daje rade!

no tak czytam i widze ze nie tyko ja wozka jeszcze nie mam :)

no a ostatnio wkrecalam ema ze musze mu pokazac gdzie co lezy zeby mi do szpitala wziol to teraz codziennie sie pyta czy juz torbe spakowalam :-D

Flower my wózka też jeszcze nie mamy ;)
ja mam upatrzony model, ale jeszcze pojeździmy, teraz powychodziły nowe modele różnych wózków, wczoraj byliśmy i z całego sklepu upatrzyłam wózki firmy Tutek i Tako, ale z Anmarem mi przegrywają, więc jedziemy jeszcze dziś do 2 sklepów i jak tam nic nie znajdę ciekawszego, to bierzemy Anmara Hiluxa :)

a czemu nie możecie skarpetek założyć? :confused:

Tak się zastanawiam czy z racji tego że karmiłam Małego przez pół roku moje piersi są jakoś zahartowane czy znów będę przeżywała ten bolesny koszmar początków karmienia...

daissy- jak siedze na nizszym fotelu to mi ciezko noge dac na noge i przy zakladaniu skarpetek sie mecze.Jak siedze na wyzszym np na łóżku w sypialni to takiego problemu nie mam.
No i mi przypomnialas ze musze isc na poczte po odbior paczki z nakladkami na laktator.

Dziewczyny nie wiem czy któraś z Was będzie rodzić nas Karowej ale sprzedaję newsa, że zamknęli cały oddział porodowy na jakiś 1 tydz- 2 tyg. Będzie wolna tylko jedna sala porodowa więc w tym okresie będzie ciężko o poród tam, lepiej pojechać od razu gdzie indziej.

U mnie choróbsko się przyplatało, leżę z gorączką i strasznym bólem gardła od 2 dni, do tego jeszcze zawalone zatoki i taki okresowy ból brzucha- "cudownie jest"!

trzymajcie się zdrowo i ciepło!

Munie hmm to może kupię tą ziajkę.....jasny gwint szkoda mi tyle kasy wydać, a skoro skład ten sam?...poczytam jeszcze może opinie na forach o tym:tak:

Daissy mnie brzuchol tak przeszkadza że go zgniatam ja chce skarpety włożyć:szok:

Na zakładanie skarpetek i butów znalazłam sposób - na stojąco. Opieram nogę o pufę, bądź krzesło i się schylam delikatnie. Brzuch nie jest przygnieciony, mała się nie wścieka a mi pozwala to na swobodę :-)

chyba tylko raz czy dwa poprosiłam m o pomoc :-)

reklama
HEJ Mamusie ja kurcze dopiero teraz wstalam normalnie szokk mialam tak niefajna noc ze nikomu nie zycze przekichane czuje mojego dzidziulka wszedzie jak leze,pozatym caly czas latalam siusiuu mylalam ze zwarjuje,na dodatek nie wiem czego
Dee kochana caly czas mi sie snilas i ze mialas problemu z lozeczkiem nie mam pojecia dlaczego tak mi w glowe weszlas ale jak wstalam to odrazu musialam wejsc na forum i zobaczyc czy wszystko ok u Ciebie wiec serdecznie Cie pozdrawiam
Isia przecudne lozeczkooo ja tez bede kupowac biale ale jak narazie odkupilam od kolezanki taka duza kolyske dla Leonka ze posluzy mi z jakies pare dobrych miesiecy 118hvl1.jpg
Flower my tez wozka jeszcze nie posiadamy ale juz za jakis tydzien go chcemy zakupic
Daissy ja mam straszny problem w zakladaniu skarpetek albo musi mi pomoc eme albo na stojaco tak jak Dee
Ale mi maly sie wierci normalnie masakra jakas i to na samym dole takie bole jak na @ aucccccccccccccccccccccccccccc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry