• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Ja mam nastroj hmm wlasciwie nie nastroj tylko jakies mega cisnienie:-D I to w dodatku wszystko przez was:-p
Jak caly czas myslalam ,ze do porodu jeszcze hoho tak teraz nagle ruszylam z kopyta. Malz wlasnie szykuje pokoj do malowania. Ja chcialam jutro pojechac i kupic w tej hurtowni rozne *******ki ale dzieciaki pokasluja dalej i siedza w domu a z nimi tam nie podolam. Musze cierpliwie czekac az do przedszkola pojda:dry: No i jeszcze 6go robimy urodzinki dla mojego mlodszego Tosia. Dumam co zrobic dobrego , szybkiego i jednoczesnie wykwintnego bo bedzie nasz kolega z Anglii (jest szefem kuchni w restauracji) Zawsze mam stresa jak mu daje jesc:-D

reklama
Witajcie kochane w Nowym Roczku, dziekuje wszystkim za cieplutkie slowa :-*

Dee mnie sie brzusio dwa razy opuscil tuz przed porodem, i to klucie... mnie niepokoi wejdz moze na IP zeby zerkneli co tam sie dzieje, lepiej dmuchac na zimne i niech sobie mysla ze panikujesz, masz prawo do tego ;-).

Jeszcze raz wszystkiego Naj w Nowym Roku:-)

Kochane witam w Nowym Roku:-)
Aneczko co do menu to zajrzyj może na blog naszej Edyty ja dużo przepisów od niej podkradłam;-)
Myszko oby udało się dociec prawdy
Mama długo Twój synek wytrzymał moja mała odpadła po 22, my posiedzieliśmy przed tv do 2, ale pospaliśmy dzisiaj do 10:-p
Ja ostatnio mam kiepski nastój cięgle mnie coś denerwuje, poza tym tu mnie strzyka, tam mnie kłuje ech w poprzedniej ciąży czułam się rewelacyjnie a teraz jak kaleka:sorry:Dzisiaj muszę się zebra w sobie skoro jaki Nowy Rok taki cała rok:-D

Witam w nowym roku:-D
MYSZKA Tobie zyczę aby ten rok przyniósl tak jak i nam małą kruszynkę.
BLIZNAK trzymamy kciuki za Ciebie.
ANECZKA widzę że i Ty bedziesz miec 3 bobaska bedziemy się wspierac w wychowywaniu gromadki.
DEE ja mam takie kłucia w dole brzucha juz od jakiegos czsu i nic się niedzieje oby u Ciebie tez tak było
Wiecie co ja juz odetchnełam z ulga bo po moich przeżyciach bałam się że urodzę jeszcze w 2011 r.
My tez sylwestra spedziliśmy w domku pół godziny przed północa zdrzemnełam się a potem podziwiałam fajerwerki z okna a M niestety przespał godzinę 00:-):no: A i miałam troszke stresa bo moja młodzież była pierwszy raz na imprezie z kolegami ale spoko cały czas był pod telefonem narazie mam do niego zaufanie.Boję sie jednak sytuacji że opieka nad małym tak mnie pochłonie że przez to niedopilnuje młodego eh..

Witam w Nowym Roku!!! Miła niespodzianka wczoraj mnie czekała, wpadła koleżanka z chłopakiem dotrzymać mi towarzystwa :-D. Pośmialiśmy się, pogadaliśmy :-). Tylko nocka nie za fajna... :-( całą noc miałam koszmary!!! :eek: Że mi wody już odeszły, pojechałam do szpitala, urodziłam Juniorka, zabrali mi go, bo taki malutki był... I że lekarz powiedział, że niewiadomo, czy przeżyje i cała się zapłakana obudziłam... Dobrze, że to tylko sen...
Coś mnie tak jakoś brzuszek pobolewa dzisiaj, nie wiem, może z tego stresu.

Witam popoludniowo.Jeszcze troszke udalo mi sie pospac, wiec juz lepiej sie czuje, choc i tak przez ta pobudke czuje sie jakbym to ja wczoraj pila.
Ale moj m dzisiaj po tej przymusowej pobudce, zablysnol bo stwierdzil ze my jestesmy starsi o rok, a dzidzia dzieki wczorajszej nocy jest o rok mlodsza.:-D no i musze mu przyznac racje.

reklama
Dee mi mama wczoraj też powiedziała, że brzuch mi się opuścił, z resztą sama czuję, bo już mi cycki na brzuchu nie leżą:-p ale w poprzedniej ciąży też mi szybko opadł, a urodziłam tydzień po terminie, więc nie stresuję się tak bardzo !!
Młoda coraz mocniej się rozciąga, a tak ją ostatnio chwaliłam, że taka spokojna, chyba zapeszyłam;-)

Do mojego M chyba dotarło, że już niedługo pojawi się druga dzidzia, bo już mi organizuje kiedy bierzemy się za szykowanie kącika dla córci :-) Już się bałam, że tak do końca będzie taki spokojny i nie przejmujący się niczym !
Jutro przygotuję mieszkanko na kolędę, we wtorek kolęda i od środy zaczniemy ostre przygotowywanie do przyjęcia nowego członka rodziny :happy2: Ciekawe, jak moja Malutka będzie wyglądać ??!! Muszę jeszcze podjechać do pracy podbić legitymacje i załatwić sobie zaświadczenie o ubezpieczeniu do szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry