AneczkaK
mama bambulinkow
Ja mam nastroj hmm wlasciwie nie nastroj tylko jakies mega cisnienie
I to w dodatku wszystko przez was
Jak caly czas myslalam ,ze do porodu jeszcze hoho tak teraz nagle ruszylam z kopyta. Malz wlasnie szykuje pokoj do malowania. Ja chcialam jutro pojechac i kupic w tej hurtowni rozne *******ki ale dzieciaki pokasluja dalej i siedza w domu a z nimi tam nie podolam. Musze cierpliwie czekac az do przedszkola pojda
No i jeszcze 6go robimy urodzinki dla mojego mlodszego Tosia. Dumam co zrobic dobrego , szybkiego i jednoczesnie wykwintnego bo bedzie nasz kolega z Anglii (jest szefem kuchni w restauracji) Zawsze mam stresa jak mu daje jesc
I to w dodatku wszystko przez was
Jak caly czas myslalam ,ze do porodu jeszcze hoho tak teraz nagle ruszylam z kopyta. Malz wlasnie szykuje pokoj do malowania. Ja chcialam jutro pojechac i kupic w tej hurtowni rozne *******ki ale dzieciaki pokasluja dalej i siedza w domu a z nimi tam nie podolam. Musze cierpliwie czekac az do przedszkola pojda
No i jeszcze 6go robimy urodzinki dla mojego mlodszego Tosia. Dumam co zrobic dobrego , szybkiego i jednoczesnie wykwintnego bo bedzie nasz kolega z Anglii (jest szefem kuchni w restauracji) Zawsze mam stresa jak mu daje jesc
Dzisiaj muszę się zebra w sobie skoro jaki Nowy Rok taki cała rok
A i miałam troszke stresa bo moja młodzież była pierwszy raz na imprezie z kolegami ale spoko cały czas był pod telefonem narazie mam do niego zaufanie.Boję sie jednak sytuacji że opieka nad małym tak mnie pochłonie że przez to niedopilnuje młodego eh..
Że mi wody już odeszły, pojechałam do szpitala, urodziłam Juniorka, zabrali mi go, bo taki malutki był... I że lekarz powiedział, że niewiadomo, czy przeżyje i cała się zapłakana obudziłam... Dobrze, że to tylko sen...
a pilnowało 10 osób, no i odliczaliśmy na własną rękę ;-)
Ciekawe, jak moja Malutka będzie wyglądać ??!! Muszę jeszcze podjechać do pracy podbić legitymacje i załatwić sobie zaświadczenie o ubezpieczeniu do szpitala.