kitek81
Fanka BB :)
dzień dobry 
A ja dziś gorzej wyglądam i się czuję. W sumie to od rana mniej kaszle, no ale za wieczorem dałam koncert, myślałam, ze aż zwymiotuję od tego
Katar dalej jest. A do tego mi jeszcze doszło zapalenie spojówek. Rano miałam oczy całe w ropie. Miałam nadzieję, że czerwone oko miałam wczoraj po tym, jak sobie podrażniłam przy malowaniu, ale dziś widzę, że i na drugim jest, więc pewnie to z choroby
Ehh czeka mnie pewnie wizyta u lekarza, bo jak tak dalej będzie to ja do porodu się nie wyrobie ze wszystkim, bo teraz strach coś dla małej zacząć robić i pozostawić na wszystkim zarazki i wirusy ;( A jeszcze w związku z tym pytanie, z przeziębieniem idziemy do gina czy normalnie do rodzinnego ?
Dee Krisowa miała CC 30.12.2011.
Pluszacze, super, że już jesteście na nowym
Dodatki do łazienki super, a w jakim kolorze jest łazienka?
Isia, no to fajnie, że udało Ci się skompletować wszystko do łóżeczka i jeszcze tyle na tym zaoszczędziłaś-jesteś po prostu królową promocji ;-)
Więcej niestety nie pamiętam, ooo jeszcze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę zdrowia dla chorych.
A ja dziś gorzej wyglądam i się czuję. W sumie to od rana mniej kaszle, no ale za wieczorem dałam koncert, myślałam, ze aż zwymiotuję od tego
Dee Krisowa miała CC 30.12.2011.
Pluszacze, super, że już jesteście na nowym
Isia, no to fajnie, że udało Ci się skompletować wszystko do łóżeczka i jeszcze tyle na tym zaoszczędziłaś-jesteś po prostu królową promocji ;-)
Więcej niestety nie pamiętam, ooo jeszcze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę zdrowia dla chorych.
moja mama mowi na mnie pingwinek
w ogóle nie dociera do mnie to co jest napisane