reklama

Luty 2012

Pluszacze, może się przemęczyłaś przy przeprowadzce, te całe rozpakowywanie kartonów itd !! Zrób tak jak radzą dziewczyny, kąpiel, poleż trochę, weź no-spe i jak nie przejdzie to wtedy do szpitala !!

reklama
pluszacze- zrob jak pisze digitalis!!moze przejdzie!!
mi cisnienie sie ustabilizowalo, po tym spaniu, ale m nie pozwolil mi juz wychodzic z domu wiec sam na zakupy pojechal.Z lista w reku :tak:ale juz nie byl na tyle odwazny zeby mi balsam do ciala i zel pod prysznic kupic :-D
kitek- mi tez sie czasem zdarzy powiedziec ze mloda od siostry to po cioci ma :-)ale to prawda bo np czaruje swoimi oczami jak ja, jak bylam szkrab.Ale oczywiscie nie zapominam o jej rodzicach, bo ma mase rzeczy po nich, miny, odruchy itp.

Pluszacze A ja bym od razu pojechała, bo lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić co tam się dzieje. To już 36tc więc różnie może być, a w UK też nie ma gina żeby Cię jutro sprawdził, a tak pojedziesz na emergency, muszą Cię sprawdzić. Zostaw namiar do siebie, bo będziemy się martwiły.

3 mam kciuki pluszacze, aby dzidzia sie tak nie spieszyla do nowego mieszkanka rodziców.Dobrze ze juz prawie 36 tydzien skonczony.
Te nasze suwaczki sa dziwne, wedlug mojego jestem w 35tyg 3 dniu, a do porodu zostal mi miesiac, a Ty masz 35 tydz6 dzien a do porodu masz miesiac i 3 dni!!Zonk.Ja mam termin na 5 luty.

a powiem ci ze tak naprawde jestem od dzis 35 tydzien wiec za tydzien bede 36 co srode a probowalam zmienic na suwaczku i niedalo sie wiec zobaczymy ,jak narazie bole ustepuja to chyba po nospie wiec sie ciesze leze i nieschodze z lozka:):):)

no to teraz rozumiem a juz chcialam u siebie sprawdzac czy mam dobrze :-)a u mnie prosteliczeni, bo dosyc ze OM mialam w dniu swoich urodzin, to jeszcze pieknie mi sie zaczyna nowy tydz ciazy bo w niedziele :-D

Uff, dobrze ze sie uspokoilo,oby tak zostalo :tak:,lez i odpoczywaj no i juz sie nie stresuj.Moge wiec isc spac

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry