reklama

Luty 2012

Hejka, ja dzis tez nieciekawa noc mialam :( obudzilam sie bolalo mnie podbrzusze jak na okres i nie umialam usnac, pozniej dwa razy sie obudzilam na biszkopta i staralam sie usnac, rano corka przyszla z swego pokoiku i jak dziennie pobudka : mamo, mamo, kocham Cie wiesz, i lubie Cie :)
Ojej jak slodko Cie wita ja mam tak samo :tak:tylko teraz skoleji przychodzi i pyta mamo kiedy urodzisz dzidziusia :szok::-D dzidzia wazniejsza juz od milosci do mamy ?!:szok::-D
Mnie tez boli podbrzusze ale bardziej kluje niz boli :confused::sorry: podbrzusze na okres mnie bolalo tylko przy porodzie 1 wstepnej fazie

u mnie nocki sa tez juz do bani. 2 noce z rzedu nie spie a potem 1 noc przespana i tak od jakiegos czasu.moj m tez cos nie moze spac, przekrecamy sie z boku na bok, chodzimy do wc na zmiane, wietrzymy pokoj .probujemy wiele rzeczy zeby zasnac ale cos nie idzie.
U nas to samo podejrzewam ze cisnienie i zmiana pogody u nas jest przyczyna a noi moze ze za duzo sie dzieje ostatnio :sorry2: za duzo emocji jak u dziecka :confused::-D
U nas pewnie moze poskutkowac zmiana pozycji mebli w pokoju :tak::tak:

reklama
Jesli mialabym 2 malenkich dzieciaczkow to wybralabym ten wozek Baby Jogger Elite Double - Black Sport : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop moja szwagierka ma blizniaki 3 latnie i super sie go prowadzi jest lekki i wszedzie wjedziesz i podjedziesz Polecam ;-) ja juz nie mam tego problemu i nie potrzebuje juz podwojnego bo moja Blaneczka ma juz 4,5 prawie wiec juz sama sobie wszedzie smiga chociarz tez nalezy do leniuchow i dlugo nie pochodzi :dry:
Ja mam ten wozeczek tym razem ; TAKO Wózek JUMPER X vertigo 3w1 2011 RATY BOMBIK (2017827939) - Aukcje internetowe Allegro tylko kolorek mam szaro(srebrny)rozowo bialy :tak:

Dee, masz wyrozumialego szefa/owa :) a to wazne, Kobiety w ciazy sa czasem
Naprawde zle traktowane :(

Baby jogger city select, chyba to ten model, podobal mi sie tez w sumie Ale ponad tysiac jurkow za komplet z akcesoriami dla moworodka i starszaka to obled :(

A tako, to w ogole fajna firma wozkow :) z mojego bardzo zadowolona bylam Spacerowka duza, kosz ogromny Naprawde fajny Tylko moj model ciezki niesamowicie i skretnych kol nie mial :(

Dee, masz wyrozumialego szefa/owa :) a to wazne, Kobiety w ciazy sa czasem
Naprawde zle traktowane :(

Baby jogger city select, chyba to ten model, podobal mi sie tez w sumie Ale ponad tysiac jurkow za komplet z akcesoriami dla moworodka i starszaka to obled :(

A tako, to w ogole fajna firma wozkow :) z mojego bardzo zadowolona bylam Spacerowka duza, kosz ogromny Naprawde fajny Tylko moj model ciezki niesamowicie i skretnych kol nie mial :(
no wlasnie ceny wozkow sa poprostu obledne nie pomagaja rodzicom wogule :sorry:a myslalas o uzywanym czy nie wchodzi w gre bo napewno bylby tanszy?! ;-)

jak to zobaczylam to musialam sie z wami podzielic:
noční můra všech tatínků - YouTube
smialam sie jak glupia z tego filmu.Juz widze mojego m w takiej sytuacji :-D
Jak tylko m skonczy "naprawiac" mi auto(swiatlo wew mi nie dziala i szyba elektr po mojej stronie) to mu pokaze i zobaczymy co powie.
MamusiaBlaneczki- moja siostra miala tako jumper x,byla zadowolona, dopoki jej nie ukradli:wściekła/y: ale zlodzieja samochodu policja zlapala :szok: auto odzyskala,ale juz bez zawartosci(fotelik i wozek)!!! i w lutym ma pierwsza rozprawe

Dagrab, jak bede na kompie to zobacze sobie filmik, teraz na fonie jestem i nie zawsze mi odczytuje linki :/

Mamusia blaneczki, tak tak myslalam o uzywanym, czemu nie z tym nie m a problemu, Znalazlam dwa uzywane jedna pani za 200€ sprzeda spacerowki, a druga za 300 spacerowki sprzeda ... Tylko wiesz co jest najgorsze opisuje sie niby nowka prawie nie uzwka almost brand new a jak ogladasz foty to szczena opada, ze tak powiem mwyruchane wozki bardzo :(

Ja tego tako tez mialam uzywke jestem trzecim wlascicielem, kolezanka z forum sprzedawala go za 50 € a wygladal jak nowka !!!!! Dlatego teraz go komus po prostu oddam, niech sie dobrze uzytkuje :)

Dee - ja Cię podziwiam że jeszcze do pracy chodzisz i super że masz takiego szefa.

Ja wolałabym mieć taki podwójny wózek jeden obok drugiego niestety mieszkam w miejscu gdzie nie ma chodników a droga jest bardzo ruchliwa i potrzebuję czegoś wąskiego. Sylcia czyli ten pnt nie jest taki zły, tzn nie słyszałaś o nim złych opinii????

dagrab -super filmik. Podziwiam determinację u facetów a przed młodymi terrorystami chylę czoła :-D

A ja świętuję :blink:, wysłałam swoich Panów do teściów i wrócą dopiero wieczorem. Jestem sama w domu pierwszy raz od.... dobrze nie pamiętam ale chyba od jakiś 6 miesięcy. Co ja ze sobą zrobię?? :cool2:

reklama
Weronika, wiesz nie przypominam sobie aby dziewczyny cos mowily, ale sadze ze nie ma wozka idealnego, panii w sklepie tez mowila ze ludzie raczej zadowoleni ale sa tez tacy ktorym nigdy nie dogodzisz,
Najlepiej bedzie jak sama zobaczysz wozek Dobrze jest dziecko wlozyc to starsze i zobaczyc jak siedzi no i jak sie prowadzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry