reklama

Luty 2012

;-)Dzień dobry wszystkim :tak:
Ja tez dzis dobrze spalam az podniesc sie nie moglam jak trzeba bylo juz szykowac sie do szkoły :-p:-p
Cała noc snilo mi sie moje malnstwo chyba przez to ze wczoraj na noc obejrzalam cala torbe malusienkich ubranek ktora dzis zaczynam prac :szok::tak:;-) noi nadal czekam na szafe ktora ma dojsc do 26,01 troche dlugo musze czekac na delivery ale coz mysle ze warto ;-)

Dziewczyny czy Wam sie teraz tez te ostatnie tyg ciagna?? Bo mi sie dłużana maxa :sorry:

reklama
Hejka, ja dzis tez nieciekawa noc mialam :( obudzilam sie bolalo mnie podbrzusze jak na okres i nie umialam usnac, pozniej dwa razy sie obudzilam na biszkopta i staralam sie usnac, rano corka przyszla z swego pokoiku i jak dziennie pobudka : mamo, mamo, kocham Cie wiesz, i lubie Cie :)

Weronika, to bylo chyba z dwa lata wstecz, kolezanka wlasnie miala tego p,n,t i dla mnie straszne to bylo ze noworodka wozisz na dole, jeszcze dziecinka tak smiesznie tak wygladala ze szok, i ja od tamtej pory tak na nie jestem ze chyba nic mojego zdania nie zmieni,

Ona miala ten pierwszy model, teraz ten vibe jest niby najnowszy i sa dla niego specjalne wkladki dla noworodka, panii w sklepie pokazala co i jak jak wszystko wyglada to roznica byla maksymalna, Mojemu D on sie bardzo spodobal, ja znow uparta na britaxa jestem Ogolnie bardzo duzo osob ma tego p,n,t Mnostwo wrecz, kolezanki maja inne modele tego wozka i tez bardzo bardzo sobie chwala, Ja tez wozilam go i swietnie sie go prowadzii, znajde kilka filmikow i wkleje

--------------------------------------------------------

Znalazlam odpowiedni filmik mysle, przypatrz sie dobrze ciociu, panii w sklepie mowila ze z przodu zawsze jest starszak a na dole mniejsza dzidzia :)

http://www.dailymotion.com/video/xlmv7m_phil-teds-vibe-inline-pushchair-double-kit-kiddicare_school

Ostatnia edycja:
a ja należę do tych, co miały nie za ciekawą noc:/ dla mnie porażka, bo tak mnie strasznie bolały biodra i kolana:( nie mogłam z tego bólu spać:/ nie pomagały żadne poduchy między nogami:( a za bardzo na siedząco nie mogłam usnąć:/ i teraz chodzę jak śnięta, bo jestem nie wyspana:/

chrześniakowi kupiłam samochód z lego i gierkę taką jakby planszową dla przedszkolaków (on ma 4 lata) i jedziemy do niego po 16, a teraz wybieramy się do teściów na obiad, ale tak mi się nie chce z domu wychodzić dziś przez tą pogodę, że szok:/ paskudna!

Suzi- mialam dokladnie to samo z biodrami, kolana nie bolaly wiec wierze jak sie meczylas.
Ciestka zrobione, proste i pyszne, mniam mnia.
Dzisiaj przyjedzie mama z tata to pomoga zjesc :-p jak zdarza :-D
Teraz sobie kawke zrobimy z m.Obiad tylko musze podgrzac wiec mam dzisiaj spokoj.:tak:
Co do tych podwojnych wozkow , to jak dziecko jedno jest na dole to mnie to osobiscie przeraza.Ciesze sie ze nie musze takiego wybierac.Ale jedna z was pokazywala taki podwojny rozsuwany na bok, jakbym musiala to raczej bym taki wybrala.Ale ile osob tyle opinii.

no ja tam na ceny nie patrzylam, bo mnie to nie dotyczy :) ale on mnie jakos tak przekonal do siebie.A nie wystarczy normalny wozek tylko z ta deska dla starszaka?? 3 latka chyba lubi juz sama chodzic( nie mam dzieci wiec tylko przypuszczam)

Noo wlasnie, moja cora to leniuch, chodzic chodzi ale dlugie dystanse odpadaja, czesto sama chodze wszedzie D mnie tylko zawozii, Nadia spi jeszcze w wozku jak z nia wychodze wiec na zakupach 2-3 godz mam spokojnego zakupowania, ohh i ta deseczka Nadia na prostej drodze potyka sie o wlasne nogi, chwile by wytrzymala na dostawce :(

I tak musze kupic wozek jakis, mam w domu laske Ale ona to dobra na pozbycie sie juz jest i mam tako rider rozowo kremowy :) tego to komus oddam Czy do lumpka zaniose Mam caly komplet wiec komus moze sie przydac

u mnie nocki sa tez juz do bani. 2 noce z rzedu nie spie a potem 1 noc przespana i tak od jakiegos czasu.moj m tez cos nie moze spac, przekrecamy sie z boku na bok, chodzimy do wc na zmiane, wietrzymy pokoj .probujemy wiele rzeczy zeby zasnac ale cos nie idzie.

hej kochane a ja dziś wyspana:tak:
Pobiłam rekord świata:-Dspałam do 11 szok,m mi zrobił dzień dziecka i dał pospać:tak:fakt obudziłam się po 7 tak jak mała ale zasnełam dalej.

Teraz mała śpi i m też odsypia także dla każdego korzystnie,ja teraz leniuszkuje przy kawce obiadek dochodzi.

Suzi-ale masz fajnie z tym obiadkiem u teściów -mi się dziś strasznie nie chciało gotować ale jak mus to mus.

Zjem obiadek i wybywam do kumpeli sama na pogaduchy,już jakieś 3mce temu się przeprowadziła a ja nigdy nie mam czasu jechać jej odwiedzić także dziś m zostanie zmałą a ja pojade bo czuje się na siłaach.Mały jest troszke wyżej także nic mnie nie gniecie i nie boli.Trzeba kożystać bo potem po porodzie nie ma się co czarować człowiek będzie uziemniony w domku z bąblami-wtedy koleżanki nas będą odwiedzać:tak:Ale tak szczeże nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u jakieś koleżanki sama-przyda się taki wyskok,a że m nie protetuje że świeto a ja go zostawiam ,wręcz sam mówi jedź to pojade.Pewnie mi mówi bo sam w niedziele ucieknie na ryby.Dziś naszczęście wieje dlatego mi na ryby nie zwiał!Pogoda to już jest strasznie dobijająca,nie dosc że wieje i zimno to jeszcze pada nie wiem po co.

Nic miłego dzionka kochane:tak:

reklama
Witajcie Kochane :-) pogoda nam nie dopisuje więc korzystając z dnia wolnego zabieram się za prasowanie.
Wczoraj miałam mieć dzień wolnego, ale niestety przez moją kochaną koleżankę musiałam przyjść do pracy. Jednak nie żałuję. Menago ze mną rozmawiała i powiedziała, że tak na prawdę od 16 już na mnie nie liczy, mam zająć się sobą. Do tego czasu przychodzę do pracy tak jak mnie się to podoba - jeśli tylko coś mi nie odpowiada mogę iść do domu :-) np: w ten weekend nie spodziewamy się dużej ilości klientów. Mam przyjść na 11 zamiast 9 i jeśli nie będzie ruchu mogę bezkarnie zostawić koleżankę w pracy i iść odpoczywać :-D natomiast w niedzielę mam zadzwonić i zapytać czy jestem potrzebna :-)
bardzo miło mi się zrobiło.

Lecę zająć się małymi cudami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry