• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Luty 2012

Dziękuje Wam bardzo. ani83 no właśnie strasznie mi żal że nie moge jechać ale nie mam wyjścia, boję się...

Vanilia - pod pajacyk najlepiej bodziaka z krótkim lub długim w zalezności o temperatury albo śpiochy, body i kaftanik.
ja miałam kilka w rozmiarze 56 takich naprawdę malutkich bo czasem 56 jednej firmy a innej 62 to ten sam rozmiar....

W tym roku dokupiłam kilka na rozmiar 56 ale są deczko większe więc starczą na dłuzej. Nadia urodziła sie z wagą 3430 i 58 cm więc te 56 to starczyły na krótko bardzo i szybko przeszłyśmy na 62.

maron - ja dostałam od siostry z napisem - made with love:)

z tą wanną to wiem w czym rzecz, wprawdzie uwielbiam nasz prysznic i deszczownicę ale ostatnio coraz trudniej się tak depilować więc wtedy wskakuję w wannę którą używa tylko nasza córka a najlepsze, że wybieraliśmy ją pod kątem mojego męża, wysokiego, żeby była jak największa i najdłuższa;-)

tylko teraz z wanny muszę mieć pomoc przy wyjściu bo ciężko się podnieść:)

u mnie z rozstępami na szczeście nie ma problemu, nie mam żadnych ani po jednej ani po drugiej ciąży ale chwilę trwało po 1 ciązy żeby skóra wróciła do swojej elastyczności i giętkości mimo iż zaraz po porodzie zrzuciłam wszystko a nawet byłam chudsza niż przed ciążą, teraz już wiem, że po drugiej włączę ćwiczenia na brzuszek bo wtedy nic nie robiłam...

Pomału się zbieram na występy mojego krasnala w przedstawieniu, Babcia w drodze a to strój jaki nam się udało wymyslić mimo beztalencia mamy.

20122.jpg20123.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
To nie jestem sama :-)
Moja pralka na programie "bawełna dziecięca" od razu wrzuca 95stopni, ale ja zmniejszam do 40. Wolałam się upewnić czy dobrze robie :-D

Ja tez w 30 stopniach :-) w programie BABYCARE :-)
Co do rozstepow to mi sie pojawilo kilka na boczkach :baffled: robia sie coraz intensywniejsze, na szczescie dzis przyszla mi Mustelka na nowo powstale rozstepy i zamierzam sie smarowac :-) na brzuchu wyszlo mi kilka ale takich bladziutkich - ledwo widocznych. Moj brzuch przestal rosnac ( pewnie przez ta mala ilosc wod) i na szczescie poki co nie ciemnieja a ni nie pojawiaja sie nowe

Arlij- jaka modeleczka!!!!!!! bardzo fajnie to wymyslilas
ja piore w 40 z podwojnym plukaniem.
na rozstepy juz nic nie poradze, a mam ich za kilka dziewczyn chyba :P

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam bardzo. ani83 no właśnie strasznie mi żal że nie moge jechać ale nie mam wyjścia, boję się...

Vanilia - pod pajacyk najlepiej bodziaka z krótkim lub długim w zalezności o temperatury albo śpiochy, body i kaftanik.
ja miałam kilka w rozmiarze 56 takich naprawdę malutkich bo czasem 56 jednej firmy a innej 62 to ten sam rozmiar....

W tym roku dokupiłam kilka na rozmiar 56 ale są deczko większe więc starczą na dłuzej. Nadia urodziła sie z wagą 3430 i 58 cm więc te 56 to starczyły na krótko bardzo i szybko przeszłyśmy na 62.

maron - ja dostałam od siostry z napisem - made with love:)

z tą wanną to wiem w czym rzecz, wprawdzie uwielbiam nasz prysznic i deszczownicę ale ostatnio coraz trudniej się tak depilować więc wtedy wskakuję w wannę którą używa tylko nasza córka a najlepsze, że wybieraliśmy ją pod kątem mojego męża, wysokiego, żeby była jak największa i najdłuższa;-)

tylko teraz z wanny muszę mieć pomoc przy wyjściu bo ciężko się podnieść:)

u mnie z rozstępami na szczeście nie ma problemu, nie mam żadnych ani po jednej ani po drugiej ciąży ale chwilę trwało po 1 ciązy żeby skóra wróciła do swojej elastyczności i giętkości mimo iż zaraz po porodzie zrzuciłam wszystko a nawet byłam chudsza niż przed ciążą, teraz już wiem, że po drugiej włączę ćwiczenia na brzuszek bo wtedy nic nie robiłam...

Pomału się zbieram na występy mojego krasnala w przedstawieniu, Babcia w drodze a to strój jaki nam się udało wymyslić mimo beztalencia mamy.

Zobacz załącznik 429983Zobacz załącznik 429984

O rany to twoja mała???

Pal licho strój ( zeby nie było fajowy ) ale dziewczynka przecudna! spokojnie mama , cokolwiek by nei ubrala bedzie śliczna :) i tylko 2 mies starsza od mojej :)

bardzo dziękuję w imieniu córy:)

tak Mitra to moje dziecię:), wyrośnięte już, nawet nie wiem kiedy to minęło a tu znowu pieluchy idą:).

strój wymyśliłam z tego co w domu było bo ani szyć ani szydełkować ani takie tam robić nie umiem, w sumie jestem zadowolona bo to jak na mnie super;)

ciuszki piorę w 35 stopniach dla maluszka lub 40 - to tej starszej.

cześć :)
to ja córa marnotrawna-kilka dni nie miałam czasu to ponad 60 str się nazbierało:-( nie dam rady tego nadrobić !!
z tego co widzę to kolejne "lutowe"dzieci pojawiły się na świecie-serdecznie gratuluję Munie i Emil, Sonka :) wszystkiego najlepszego dla rodziców i pociech :*
Arli współczuję z powodu śmierci wujka-ściskam Cię mocno :*
no i na teraz tyle, idę popatrzeć w innych wątkach i napiszę o swoich badaniach w odpowiednim wątku
mam nadzieję, że u wszystkich raczej w porządku, no może ewentualnie jakieś małe skurcze się pojawiają, bo ja wczoraj myślałam na wieczór, ze to już:szok: na szczęście był to fałszywy alarm!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
ARLI J współczucia z powodu śmierci wujka,najgorsze jest własnie to jak ktos bliski umiera niespodziewanie.
Córeczka śliczna jak na 3 latka bardzo poważnie wygląda na buzi,jakby miała conajmniej 6 lat.
U nas dalej zimowo w nocy spadło trochę śniegu pasowało by pójsc na jakis spacerek z młodą ale strasznie mi się niechce i z brzuszkiem już cięzko.Ja zakładałam body pod pajacyki ale te grubsze czyli welurowe jak wychodziłysmy na spacer pod bawełniane raczej już nie bo te używałam do spania i byłoby małej za goraco.Zdecydowanie wolę body z długim rekawem i półśpiochy i tyle.Teraz dostałam od siostry M dużo ciuszków na 52 i 56 bo ona miała wczesniaka ale jak widzę to mi się już chyba nieprzydadzą bo synek chyba niebędzie taki mały.Córcia urodziła się z wagą 3900 od razu z tłuszczykiem he he i niektóre 56 były już za małe a body powinny mieć troszkę luzu w kroku coby za mocno pieluszki nie przyciskały.
KITEK ja od kilku dni mam to samo skurcze ale nieregularne do tego ból jak na @ wczoraj myślałam że to już i spakowalam torbę i rzeczy dla małego na wyjscie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry