Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja tez bym chciala 29 luty,ale raczej az tak sie nie przeterminuje ;-)
Odkurzanie w rekach m.Wiec duzo nie mam do roboty.No proszę..a ja tak chciałam Larę, ale mój znowu odrzucił, co z reszta okazało sie nieistotne po ujawniającym płeć męską USG. Ale imię bardzo mi się podoba. Lubie bardzo krótkie imiona a Lara nie jest jeszcze tak popularna jak Pola. I jeszcze Flora mi się podobała.

lew z wodnikiem sie dogadaa co do wodniczków to znam sporo chłopa spod tego znaku i jedyne co mogę powiedzieć, to że zawsze miałam do nich słabośćmoich dwóch ostatnich były to wodniki- no nie wyszło nam, ja jestem spod znaku lwa więc może dlatego...
Mój m to też lew więc coś czuje, że w domu będzie zawsze gorąco: 2 lwy + wodnik, ale w sumie dobrze, że nie trzeci lew![]()
Mitra zaczęłam sprawdzać kiedy Lara ma imieniny i o dziwno nie znalazłam
nawet samo imię Lara ciężko znaleźć w necie, jedyne co znalazłam to to, że Lara to skrót od Larysa i o ile na Larę jestem gotowa przystać to na Larysę już nie.
I strasznie śmiesznie brzmi to imię w ustach mojego m, on ma problem z wymową litery l i r jak są blisko siebie w jakimś wyrazie, widzę jak się skupia żeby nie powiedzieć Lala![]()
będzie musiał potrenować jak wyszukam kiedy Lara ma imieniny, ale cholera mnie bierze bo znaleźć nie mogę![]()
))