reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Cortina. Dziś małżonka w przychodni też przywitali informacją, że dziecko nie ubezpieczone.
A badanie słuchu dopiero za tydzień jak się młodą podleczy, czyli zgodnie z przewidywaniami. Echhh...

Ania1973, mi położna na porodówce mówiła, że jak się ma 4 cm rozwarcia to potem już z górki, u mnie problem był taki, że nie miałam rozwarcia i modliłam się o te 4 cm, skończyło się masażem szyjki i rozwarcie w kilka chwil na 10:happy:
u mnie od rozwarcia na 4 cm jeszcze trwało to kilka godzin niestety.... tak więc nie ma reguły :baffled:

ale Wam zazdroszczę tych objawów porodowych:baffled: U mnie nicccc nie rusza do przodu. A w poniedziałek przecież skończony 38 tydzień..Posprzątałam troszku, ale synek nie daje, bo tradycyjnie szaleje.. I brzuch boli z jednej strony, więc trzeba odpocząć i hejaaa na nowo;-)
poli ja już miałam skurcze prawie miesiąc temu więc miałam nadzieję, że urodzę wcześniej, a teraz się tak uspokoiło, że świra można dostać. za tydzień zabieram się za mycie okien, mycie podłóg, mogę nawet dywany wyprać :-D

patik &&&&&

Wezcie wy sie za rodzenie a nie lapiecie ciezarnego prezesa za slowka :-p co za laskiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!! jesoooooooooooooooooo :baffled::-p:confused::rofl2::happy::baffled:

prezes jedzie po chleb bo na sniadanie nie ma, Patik rodz ! a reszta kibicujta koleżanie z watku :rofl2:

patik powodzenia,oby szybko sie rozkrecilo:tak:
mnie w nocy obudzily 2-3 razy bole podbrzusza i krzyza ale w porownaniu z tymi przy Julce to male ale od wczoraj pobolewa mnie krocze pewnie maly naciska na zylaki:baffled:
kasiadz mam pytanie o ten olejek glicerynowy bylam dzis w aptece i pani dala mi mala gliceryne w malym opakowaniu jak krople do oczu i jest na pisane ze to na zewnatrz na skore :baffled: czy to to co trzeba bo zglupialam:confused:

Waaaaaa nabazgralam sie dluugiego posta i co?? Telefon mi padl!!!!
Wiec sie obrazilam na niego i odpalilam w nocy i co, i co??? A tu tak goraco:))

Patik kciukasy zaciskam, dawaj, dawaj:))))))

Cortina polozna byla dzis, wariatka jakas hehe calkiem namieszala mi w glowie://

Werandowac jeszcze nie werandowalam bo jakos mrozno u nas:(( dzis mialam to robic pierwszy raz ale znowu blisko -8://

reklama
Gosia chyba wlasnie dzis ja wystawie, bo i mi przyda sie troche powietrza:))

Ogolnie lepiej sie czuje, choc dzisiejsza noc byla do d... Tak jak Wy u nas tez nikt nie mogl spac, tzn. Moje cory nie mogly:/ jak Iza spala to Natka sie darla, jak Natka zasnela to Bella chodzila, ze sie cos jej sni:((

Do góry