reklama

Luty 2013

reklama
Orchideo trzymajcie się dzielnie! Nie dajcie się! A masz szansę przenieść się do innego szpitala? Kurcze porypana sprawa...Porobią miliard niepotrzebnych i zagrażających badań by mieć dupochron. Jednak z drugiej strony to mimo wszystko lekarze????????? Z założenia powinni wiedzieć co robią.

Orchidea normalnie nie wierzę w to co piszesz :szok: czy faktycznie nie mogą wywołać porodu :confused: Męczysz się Ty i Malutka. Współczuję ogromnie.

Poli ja też już mam dosyć ciąży, ale równie mocno boję się porodu więc z dwojga złego spokojnie poczekam, poród i tak mnie nie minie :-D

poli, domikcw- wytknę to Wam, a co! Mamy już Natalkę, Laurę (mam nadzieję, że ja nikogo nie pominęłam). ALE! Domyślam się, że oczywiście chodziło Wam o te dzieciaczki urodzone już w lutym? ;) No to już się nie czepiam :-D

kasiadz odpoczywaj. a może spróbuj nospe łyknąć jak się boisz w tym choróbsku rodzić. może to jeszcze nie to i przejdzie

pasuje :D odpoczywam od jutra i zbieram siły na wielki dzień. 2 dni męki, wysiłku nic nie dają to jedynie z mężem dla przyjemności mogę podziałać :-D

orchidea nie masz możliwości zmiany szpitala? albo wypisać się na własne żądanie i jechać do innego?

No lepiej nie już, bo miała teraz zaciskać nogi na antybolu! Dżizas, kasiadz- trzymam kciuki, żeby było tak jak powinno. jeśli nie możesz teraz rodzić, to niech to wszystko przejdzie!

Ja się opiłam oranżady, oczy jak 5zł, a pora spania się zbliża :/ Idę się wykąpać i położyć, może jakoś się uda. I przyznam, że cieszy mnie ta cisza tutaj- czyżby wszystkie spały? :tak:

reklama
ja nie śpię, po weekendzie spędzonym z mężem, nadrabiam zaległości w internecie :-p

Kasiadz zaciskaj nogi póki co!!

Orchideo trzymaj się tam i jak masz możliwość to zmieniaj szpital!! z własnego doświadczenia: Lekarze nie zawsze wiedzą co robią :baffled:

Dreamuś u mnie już lepiej ze zdrowiem, płuca wróciły na miejsce i już mi nie wychodzą gardłem :-p o wiele już mi lżej :-)
ale ząb mnie dziś zaczął boleć i jeszcze przed porodem muszę zaliczyć dentystę :shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry