reklama

Luty 2013

Olaaa lutowki :-D

Corina melduje się z hotelu ***** :-D

Mały Cortin juz pokazał na ktg co potrafi, położna nade mna stała i go pilnowała ;-)

Idę doczytać :-)

reklama
Zostałam ulubienica położnych patologii hahaha :-D
Się śmiały jak weszłam uradowana ze wyglądam jakbym na wczasy przyjechała a nie PC :cool2:
A ja przebiegla cortina potwierdzilam ze ja do spa i mam przydomek turystka :-D moja pizama z misiem i różowy szlafroczek je urzekly :-D śmieją siez mojego brzucha ;-)

Pani dr mnie zbadala szyjka miękka skrocona, rozwarcie na palec :-D
Wg ich usg szpitalnego Cortin ma 3100-3200 G, łożysko w 2 st dojrzalosci :-)

Lorenoa dzięki za opis ;-)

Cortina no to wesoło tam masz.:-) Chyba napisy na pościeli nie są tak przerażające?:-D

Poli to może niedługo Twój Leoś będzie już na świecie. Ja też mam rozstępy nad pępkiem one wyszły właśnie na początku... I w sumie pod pępkiem też:confused::eek:

Idę robić z mamą pączki.;-) Pycha, już chce je jeść:tak::-D

może też mi się uda dziś męża wyciągnąć do ikeii bo narobiłyście mi ochoty :-) a do szpitala Jaśka też biorę dla towarzystwa...męża nie, bo na niego nakrzyczę jeszcze i się obrazi :-D:-D

Cortina nieźle się będą miały z tobą koleżanki z sali i położne :-) To też sobie weznę jaśka na wszelki wypadek.

Muszę się wam pochwalić że odszedł mi dzisiaj czop!
I już 3 dzień moje dziecie leniwie się rusza, może zbiera siły?

moje dziecię też ostatnio leniwe...chociaż jak mu się zbierze na kopniaka to takiego solidnego :happy2: odejścia czopu nie zauważyłam ale za to mi się mokro w majciochach zrobiło od wczoraj i to mega mokro...ale nie wydaje mi się żeby to były wody więc póki co czekam dalej...
a tymczasem pączki przyszły a ciasto na faworki i oponki już czeka żeby je rozwałkować i usmażyć :-)

reklama
Nie za dobrze Wam z Tymi skurczami i ruszającymi akcjami? Siedzieć do terminu! Albo tak grzecznie jak Kasiulec-dłużej,żeby innym lutówkom nie nudziło się na forum. AAAA...i żeby im nie było przykro! Tak tak!:tak::-D:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry