reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Nasza teraz pije miedzy 100-130-150 jak miala miesiac to ok 90 ml pila czasem 60.

Agaod okropnie mi przykro:** plakac mi sie chce jak Was czytam:( pamietam jak z Iza bylam w szpitalu tylko na 3 dni i wylam po nocy jak nikt nie widzial. A dodam ze maz siedzial z nia w nocy a ja cale dni:((

reklama
Hej lutóweczki, dawno mnie tu nie było ale jakoś tak czasu brak.
Zostałam na tydzień sama z malutkim, jesteśmy już 3 dzień sami i strasznie mi smutno jak tylko sobie pomyśle o moim mężusiu :-( Boje się że sobie nie dam rady

Dziewczyny współczuję problemów z dzieciaczkami, wszystko będzie dobrze.

Czy was też kłuje w piersi po karmieniu? Czuję jakby mi ktoś szpilki wbijał i niewiem co to może być.

agaod oby jak najszybciej pociecha wyzdrowiala. karm dzielnie i nie oglądaj się na inne.

no to w poniedziałek musze zarejestrować bombla na usg.
u nas dziś noc całkiem spoko, tylko w ciągu dnia kochanie moje malutkie prawie nie śpi (ale to mnie już tak nie eksploatuje jak noce), hmmm czyżby już powoli robił się kumaty? bo leży i macha rąsiami i oczami podziwia przestrzeń.

Agaod też trzymam kciuki, ja też nienawidzę pobytów w szpitalach. W lipcu czekają mnie znowu 3dni ze starszą i skręca mnie na samą myśl :///

Czy kogoś tak okropnie boli dzisiaj głowa jak mnie? Normalnie za chwilę mi łeb rozsadzi!!!:wściekła/y:

hello !

AGAOD a mala ktos ci zarazil ? tzn przyszedl przeziebiony a ona zlapala i na plucka poszlo ??? :-(

PALONKA mnie zajebiscie bola plecy !
masakra ! wzielam paracetamol ale nic nie dal :-(

u nas leniwa niedziela, zaliczylam z Cortinem drzemke ;-)
pozniej Cortina z tatusiem zostawiam i jade ze starsza na lodzika, bo pogoda na spacer nie nastraja :confused:

Cortin juz ma w sumie ladny plan dnia, z mloda dlugo nie moglam nic planowac ;-)
stwierdzam ze synek jest prostszy w obsludze hehe ;-)

Hej hej.
Mały przysnął to mam chwilę,żeby cokolwiek napisać. ie nadrobię Was już w życiu...
My nadal jesteśmy w szpitalu.
W 3 dobie poziom bilurbiny był 15,8 a po 2ch dniach i to z naświetlaniami było 18,5. Mały teraz leży w takich paskudnych okularkach pod jedną wielką lampą z kotarami a drugą ma pod sobą. Mogę go wyciągać na karmienie i przewijanie a tak to ma tam być non-stop. Jak mi wczoraj przywieźli ten cud do naświetlania to się zryczałam jak głupia.
Dzisiaj na obchodzie pediatra powiedziała,że jest mniej żółty, mam nadzieję,ze jutrzejsze wyniki będą dobre i gdzieś tam w środku łudzę się,że puszczą Nas do domu ale zapewne posiedzimy do środy.
Pewnie niedługo będzie mnie wołał o jedzenie ;-)
Powiem Wam,że jak niektóre laski opowiadają jakie miały porody to aż, mnie ściska,że my tyle musieliśmy przejść :no:

agaod słyszałam,ze panuje teraz wirusowe zapalenie płuc :-(

hej dziewczyny :-)

my dziś walczymy z marudnością Robercika. Noc przespał idealnie. Budził się tylko na jedzenie i zmianę pieluszki ale od razu zasypiał ale za to dzień masakra. Od rana może udało mu się przespać w sumie 2 godziny. W końcu włożyłam go w chustę i nareszcie zasnął a tak to albo płacz albo podziwianie świata...

agaod buziaki dla Was i trzymamy kciuki żebyście szybko wyszły ze szpitala z Laurą...

na_cik Wy też tam z Tymkiem się kurujcie z tej żółtaczki i wracajcie szybko do domku...Owiec czeka :-)

co do mleczka to mój mm wypija tak na raz przy dużym głodzie około 60ml - 70 ml czasem trochę więcej. Cyckowego mleka nie wiem chyba, że daje odciągnięte to też coś koło 60 ml nie wiem czy to mało czy nie.

a propo karmienia mm dziewczyny jaką polecacie dobrą butelkę i smoczek? Najlepiej taki imitujący pierś coby się młody nie odzwyczaił od moich cycuchów (o ile to coś daje a nie jest to tylko chłyt małketindody :-D)

mama aventa ale Robercik ma po niej non stop czkawkę i mam wrażenie, że otwór jakiś taki wielki i za dużo tego mleka na raz wypływa (a rozmiar 0m+) polecacie jakieś buteleczki? słyszałam, że Tommee Tippee są dobre. Prawda to?

paol1nka przyłączam się do bólu głowy, normalnie masakra aż musiałam paracetamol wziąć bo już nie umiem wytrzymać a chciałam uniknąć jakichkolwiek lekarstw...

Ostatnia edycja:
kwasia my mielismy na poczatku maly epizod butelkowy. ja polecam TT. mały miał kilka dni a dawał rade. na cycka bez problemów sie przerzucił. aventu też mamy i jest beznadziejna - za szybko leci.

reklama
Do góry