Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to ja nic nie kumam poszła na wizytę w 6t i 6 d. zarodek wielkości 1,15cm czyli ponad 10 mm a wpisane mam, że odpowiada 6t i2 d ... a z tych opisów wynika, że to prawie 8 tydzień powinien być, czy może ja coś mieszam?
mi też mierzy dzidziolka ale mierzy także pęcherzyk. chociaż w sumie i masz rację że dzidziolek- pokręciło mi się
Ja się dzisiaj troszkę napracowałam w domku i dzidzia chyba się zaniepokoiła bo zaczęło kłuć w brzuchu.Musiałam pauzę zrobić i położyć się na troszkę. A czeka mnie jeszcze sprzątanie klatki mojego świniorka morskiego.
U mnie to jest taka rozbieżność terminów z Om z USG Dzidziola i pęcherzyka,że na razie to zostawiam. Pani doktor powiedziała,że przy kolejnym usg będzie lepiej wiadomo. Wiem tyle,że na razie według USG mam wpisany termin na 4.03 czyli według pęcherzyka.
mój mąż chce dla chłopca Franciszek albo Wojtek a mi się marzy Filip. Dla dziewczynki chciałabym Magdalena ale teraz coraz więcej pomysłów wpada do głowy...