reklama

Luty 2013

dziewczyny nie wiem czy to widziałyście ale przepiękne jest, aż się poryczałam
Attraction perform their stunning shadow act - Week 1 Auditions | Britain's Got Talent 2013 - YouTube

obejrzałam 2 razy, i jeszcze obejrzę, piekne!
Dzieki Kwasia :)

Dziewczyny, jeśli któras chce to w super pharm jest obnizka na balneum 40%. Własnie dzis lekarz nam to kazał kupic, poszłam do apteki koło domu i całe szczeście ze nie było bo zaoszczedziłam sporo kasy.
Kupiłam w pharmie znizka ze 104 zł na 64 :) Kremy do pypy widizałam po 17 zł. Promocja do jutra.

reklama
Kwasia rewelacja!!!!!!
zdróweczka....

wiecie co ja mimo że to moje drugie dziecko głupieje z tym ubieraniem...i juz sama nie wiem czy nie ubieram jej za ciepło:baffled:

a czym przepajacie maluchy???

Hej dziewczyny
Ja tylko na chwilke, czytam was ale nie mam jak pisac, bo moja kluska od dwoch dni z rak mi w dzien nie schodzi. Zaczelam mu dodawac zageszczacz do mleka i od wczoraj mam tragedie... co chwile ma twardy brzusio, placze, prezy sie... masakra. Wiec dzisiaj juz dostawal tylko mleko- piernicze , to juz wole jak sie ulewa- juz bylo tak fajnie, sie mi cholera zachcialo zmian!
Duzo zdrowka zycze wam i dzieciaczkom:-) i pogody slicznej, bo kiedy sloneczko to czlowiek jakos od razu wiecej sil ma i humor lepszy:-)

kwasia - zdrówka! a filmik przepiękny:tak:
martik - oby sytuacja wróciła do normy - biedny Szymuś:(

czekam na emka, dzieciaczki zasnęły dzisiaj bez problemu - (szczególnie Zosia ) i wcześniej niż zwykle - ciekawe jakie atrakcje mi na noc szykują:-D bo ja już węszę tu podstęp:-p

martik no niestety ten zagęszczacz może powodować właśnie takie zaparcia i bóle brzucha, wszystko jednak zależy od dziecka, mój Robert bardzo dobrze go toleruje i juz bez niego nie chce mleka pić tylko nim pluje....

Martik mam nadzieje, ze wszystko Wam sie poprawi:((

Do mam karmiacych mm co ile jedza Wasze pociechy? I jak je karmicie tzn. Dopiero jak jest ryk o mleko czy po tym uplywie 3-4 h? Moja nie placze za jedzeniem a dalam jej po 3h i wypila 150... A jakbym na placz czekala to pewnie jeszcze godzine by glodna byla:(

Bella ja karmie co 3 godz ale nie zawsze jest płacz, a Kuba głodny i chętnie je. Teraz tylko jest droga przez mękę z jedzeniem- jest jeden wielki ryk jak skończy pić 50 ml, w nocy takich cyrków nie robi i cały czas się zastanawiam czemu:sorry2: A u Nati się poprawiło,apetyt wrócił?
Madzienka ja próbowałam już wiele rzeczy do przepajania była woda, woda z glukozą (to najchętniej pił ale po tym nie chciał za dużo jeść), koper, różne herbatki no i jako tako pije właśnie herbatke rumiankową około 20 ml (dla mnie to duży sukces)
Musze się pochwalić Kuba po raz pierwszy przespał ciurkiem 6 godz, jupi czuje się jak nowonarodzona i przynajmniej mam siłe i cierpliwość bo dziś jeden wielki krzyk w domu:-( i nie wiem o co kaman? może to uszko daje o sobie znać?:sorry2:

Martik- oby z Szymkiem wróciło szybko do normy.

Ja czekam aż mój się obudzi, śpi od 7, dziwne... Wieczorem znowu nie chciał zasnąć bez butli, przy cycku okładał mnie pięściami, jak przestawałam z nim walczyć to ryk i pięści w buzi. Walczyłam tak z godzinę. W końcu małż dał butlę, wypił 90ml i zasnął. Chyba się przyzwyczaja, że wieczorem może być łatwiej i wypina się na mnie. A ja mam jakiś problem z odciąganiem. RObię to 2 razy dziennie i nie wychodzi więcej niż 50-60ml na raz. Póki co starcza na wieczorne dokarmienie, ale boję się że jestem na równi pochyłej do końca karmienia. W nocy się ładnie najada, w dzień też już zaczyna walczyć :(
O! Budzi się, lecę...

Bella, u mnie to Felek od początku sie nie dopominał o jedzenie. Teraz ryczy, jak za długo nie dopomina się - to po prostu mu daję. Staram sie tak co 3, 4 godziny. W nocy jedna długa przerwa 5-6 godzin.
Ale chyba im starsze dziecko tym rzadziej bedzie jadło a więcej, czyli przerwy trochę się wydluzą, tak z 3 na 4 godzinki, co,nie?
Martik- kciuki za dobre kupki i brak ulewania (bo to jest straszne)

reklama
Martunia troche lepiej z jedzeniem, a i ja wyluzowalam i nie wpycham, jednak wlasnie przestalam ja karmic dopiero jak zaplacze a staram sie co te 3-4h jak nie spi to je co 3, u nas w nocy jakos zostawia ciagle ta 1/3 butli...

Martuszka na opakowaniach mleka tak jest, ze dziecko je wiecej a mniej razy, jednak w rozpisce od pediatry mam podane ile ml i caly czas jest 6 posilkow, po 4 miesiacu mam: 4xmleko, 1x obiadek i 1x owoc lub sok:) i jak patrze po Izie to tak wlasnie bylo...wydluzenie przerw nie sprawilo ze jadla wiecej:/ ale wiadomo kazde dziecko inne:))

Ale dzis super pogoda:) pomylam okna i teraz pije kawke na tarasie a kluseczka (jeszcze) spi:))

Madzienka my pijemy jednego dnia wode a kolejnego koper, Nati pije moze 30 ml dziennie, ale podaje jej czesto...wiec wiem ze pragnienia nie ma:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry