Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hahaha 

(ja kocham makowca, i to sie moze zle skonczyc)......

Juz nie moge zostawic go na macie bo w kilka sekund robi przewroty i boję się że się uderzy.....
zapiszczy więc podejrzawam, ze zabolało, ale za chwilę to samo 

tak ogólnie to w chłodniejsze dni śpi w bodziaku z długim rękawem i skarpetkach (do czasu aż się ich nie pozbędzie 
tak więc moje drogie irl koleżanki chwilowo kontaktu tel ze mną nie ma
a to był mój telefon i zegarek bo takowego nie posiadam 
ale wsród obcych trzeba jakoś wyglądać

te cholery nie dawały się złapać i chowały się gdzie bądź, jak gasiłam lampkę to atakowały
kiedy to pisałyście że Wasze dzieci krzyczą i wydają głośne dźwięki? już chyba z 2-3 tyg temu, no nie? Na tamten moment mój Jaśko był raczej nieśmiały w wyrażaniu swej ekspresji. Jak się do niego zagadało to i owszem odpowiedział po swojemu, ale spokojnie. Za to od wczoraj zaczął hałasować, krzyczy, warczy i wydaje dziwne odgłosy
Na razie dla Jaśka nie wyciągam. Wystarczy mi duża gruba kołderka na podłodze. Jak się rozrusza bardziej, że będzie raczkował to będzie taki kojec bardziej funkcjonalny. Chociażby tak jak pisała Gosia, żeby iść na chwilę do toalety czy zabrać coś z góry, z poddasza - bo w kojcu będzie bezpieczny.