poli0105
Fanka BB :)
Deizzi po prostu nie wiem co mam napisać!!!
Smaczki jak u mojej teściowej
Teksty w jej stylu
Współczuję Ci :-(Moja się do mnie nie odzywa od zdarzenia z płonącym autem, nawet nie dzwoniła, czy mi cos pomóc lub obiad przywieść gdy musiałam leżeć 24h..Z jednej strony mam spokój, z drugiej głupio mi, że moi rodzice ciągle przywożą nam zakupy czy pomagają załatwiać rożne sprawy..Jesteśmy bez auta w sumie przez nią juz 5 tydzień hehe
Smaczki jak u mojej teściowej
Teksty w jej stylu
Współczuję Ci :-(Moja się do mnie nie odzywa od zdarzenia z płonącym autem, nawet nie dzwoniła, czy mi cos pomóc lub obiad przywieść gdy musiałam leżeć 24h..Z jednej strony mam spokój, z drugiej głupio mi, że moi rodzice ciągle przywożą nam zakupy czy pomagają załatwiać rożne sprawy..Jesteśmy bez auta w sumie przez nią juz 5 tydzień hehe
Ostatnio kapusta kiszona smakuje mi jak nigdy
czy one się nie słyszą. miały swoje dzieci teraz Wasz czs. dla mnie co powie mama albo tata do dziecka to święte i tak ma byc. zdanie można wyrazic albo coś poradzic, zaproponowac rodzicą ale nie takie teksty do dzieciątka!
myślałam, że mój facet to dojrzały i odpowiedzialny człowiek a tu się właśnie okazuje, że pomimo dorosłego wieku to jeszcze dziecko. Pominę fakt, że w domu mi prawie wcale nie pomaga, umówiliśmy się, że co sobota będziemy razem sprzątać mieszkanie i nagle się okazuje, że nie może bo komuś coś obiecał i go nie będzie w domu. A kiedy mi coś obieca to ma to w nosie