Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc że czuję ruchy stwierdzę dopiero gdy będę je czuła regularnie i mocno;-)
Ja napisałam swoje zdanie, zresztą kiedyś pytałam gina o ruchy to się śmiał i wspomniał że ok. 20 tyg pogadamy..Ja w ciągu 3 tyg 3 razy wieczorami czułam jakby pęknięcie bańki w brzuchu, takie coś inne jak nigdy..Ale dzidzia chyba narazie za mała by ona mnie gdzieś tak uderzyła
Dobranoc mamusie!
cały dzień spędziłam na wsi u rodzinki i zamiast wypocząć to ja czuję się zmęczona jak po maratonie jakimś:-) objadłam się jak smok i leżę już w łóżku bo pewnie zaraz odpadnę
jutro rano po wyniki moczu do laboratorium a w środę na wizytę
już się doczekać nie mogę.MegiPegi, spokojnieNikt nikogo nie krytykuje
Ja napisałam swoje zdanie, zresztą kiedyś pytałam gina o ruchy to się śmiał i wspomniał że ok. 20 tyg pogadamy..Ja w ciągu 3 tyg 3 razy wieczorami czułam jakby pęknięcie bańki w brzuchu, takie coś inne jak nigdy..Ale dzidzia chyba narazie za mała by ona mnie gdzieś tak uderzyła
Dobranoc mamusie!

ostatnio mam straszne smaki mogłabym zjeść wszystkomoj lekarz ma inne zdanie bo przy pierwszej ciazy mowil ze 16/20 tc mozna cos juz poczuc ;-) a w drugiej wiadomo szybciej bo wiadomo czego sie spodziewac![]()
Ja dziś prawie nic nie spałam, stres przed wizyta mnie wykończy