reklama

Luty 2013

reklama
patik ja nie zrezygnowałam ze szkoły bo wiem, ze jak juz sobie zrobię przerwę to poprostu do niej nie wrócę bo mi się nie bedzie chciało:)

Fajnie, że już czujecie ruchy... ja jedynie co czuje to ruchy ale moich jelit:( to nie jest takie miłe:(

Gaja- kolejny chłopaczek:) gratulacje. Co za wysyp mamy no no

patik ja nie zrezygnowałam ze szkoły bo wiem, ze jak juz sobie zrobię przerwę to poprostu do niej nie wrócę bo mi się nie bedzie chciało:)

Fajnie, że już czujecie ruchy... ja jedynie co czuje to ruchy ale moich jelit:( to nie jest takie miłe:(

rozumiem Twoją decyzję, pewnie gdybym była w Twojej sytuacji to też bym robiła wszystko żeby zakończyć to co zaczęłam. Ja studia skończyłam, ale bardziej myślałam, żeby w przyszłości zacząć robić zupełnie coś nowego, zacząć nowy kierunek, albo studia podyplomowe, może szlifować język niemiecki, którego kiedyś się uczyłam i strasznie zaniedbałam:zawstydzona/y:

Dzien doberek! :-)

Chlopakow wyprawilam na rowerki a sama dalej sie bycze bo znowu brzuszek pobolewa ehhhh jakos tez sie nie umie cieszyc z tej ciazy za bardzo. Ale musi byc dobrze, prawda? :tak:

anioleczku milej nauki, ja tez od czasu do czasu zagladam w ksiazki ale jakos sil i motywacji malo, tym bardziej trzymam kciuki

Cortina wspolczuje dietki i bolow, trzymaj sie kobitko...

kaja gratuluje siusiaka :-)

nadika wiem co masz na mysli ;-) chociaz nikomu tego nie zycze to swiadomosc tego, ze nie tylko ja mam taki problem mnie troche pociesza. a w ogole mam pytanie szczegolnie do ciebie i do annaroksana- czy czujecie ta ciaze tak strasznie nisko? bo ja mam ciagle wrazenie ze mam taki kamien na dole a jak mam pelny pecherz to juz w ogole masakra... jakos nie kojarze tego z pierwszej ciazy i sie zastanawiam czy to jest z tym zwiazane...
Ide sie wylozyc na gotowych na wszystko a potem z ksiazka i znowu spac ;-) Milego wieczorku i dobrej nocki!

Hej dziewuszki:-)

Bella, Cortina współczuję dietki i dolegliwości, mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymam kciukasy &&&&&

Aniołeczku gratuluję samozaparcia do nauki. Ja zrobiłam mgr (do niczego mi się nie przydał bo nie pracuję w zawodzie) i siadłam na laurach.

Kaja gratulacje susiaka i powiem ci że jak u nas będzie ogonek to też będzie Franio:)

Dziewuszki czy wy też macie taki zaniki pamięci? ja normalnie mam takie dni, że w głowie same żelki, w pół sekundy zapominam co miałam zrobić, strasznie frustrujące to jest:wściekła/y:

Aaaa we wtorek idę do fryzjera zrobić się na bóstwo, a co:-):-) a teraz idę zjeść bo mi strasznie w brzuchu burczy:rofl2:

Witajcie

znowu siusiaki nam wyskoczyły?

Wyginiemy jak tak dalej pójdzie...

Same chłopy w koło a kto za te 20 lat dzieci będzie rodził?:szok:

Nie zazdroszczę wam tych diet... bidulki wy nasze... ale we 2 zawsze raźniej... po porodzie będziecie laski a my wieloryby z masą kg do zgubienia...

Smoniczka ja to mam takie zaćmienie chwilami, że jak bym miała dziecko to bym je gdzieś zostawiła niechcący tak jak ostatnio resztę za zakupy w osiedlowym sklepie... przypomniało mi sie jak w innym sklepie szukałam drobnych :rofl2:

Pierogi ostatnio robiłam tz na patelni skwareczki do okrasy wsio ładnie pięknie ja napalona na pierogi z mięsem wyciągam je z zamrażarki gotuję, dorzucam gotowe na patelnie i zadowolona rzucam na talerz i siadam się rozkoszować a po kęsie mina mi zrzedła bo wzięłam pierogi truskawkowe se w okrasie upichciłam:baffled:

Cóż zjadłam z niesmakiem, bo żal było wyrzucić a i chęci na przyrządzenie czegoś innego mi brakło

Zapomnieć wyjąć kluczy z bramy, prania z pralki też się zdarzy...

Ciążowe zaciemnienie totalne...

To się uśmiejecie ze mnie

Idę coś wszamać potem małe spa i luluuuuu

Spokojnej nocy wam...

reklama
dziekuje za wyrazwy wspolczucia bede wam jeczec zem glodna a jesc nie moge :-p

tak myslalam z Bella ze moze zalozyc watek z dieta lekkostrawna na naszym forum ? co na to moderatorki ?
dla Belli i do mnie bedzie ta watek na teraz-juz a wam sie przyda po porodzie gdy jednak swoja diete przy karmieniu trzeba zmienic ? rzecz jasna milo nam bedzie jak bedziecie wrzucac swoje pomysly na beztluszczowe jedzenie bo napewno tak owe znacie:-D

co wy na to misiaczki moje ??? :-D

chcialo mi sie slodkiego i wlasnie zadowolilam sie budyniem smietankowym na mleku 0% z dodatkiem wody i powiem wam ze dobreeeeeeee :-D no i lekkie :rofl2:

Anno ubawila mnie twoja pierogowa opowiesc :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry