patik80
Fanka BB :)
Dzień dobry! czy u Was też tak leje??? do tego zimno i szaro-buro:-(
dzisiaj wybieramy się z wizytą do teściów - rzadko się widujemy, bo rodzice emka w zasadzie tylko na szczególne okazje przyjeżdżają, a nam też ciężko znaleźć dogodny termin, bo mąż pracuje na zmiany...ale teraz jak siedzę na zwolnieniu to łatwiej się wybrać więc jedziemy - żałuję tylko że pogoda do kitu, bo będziemy musieli siedzieć w domu, a tam dziewczynki szybko będą się nudzić...tak wylatałyby się w ogródku
no i obawiam się żeby Zosi znowu choroba lokomocyjna się nie uaktywniła - ostatnio często się zdarza że wymiotuje w aucie
( emek musi skoczyć jeszcze do apteki po jakiś środek, podobno jest syrop dla tak małych dzieci na te nieprzyjemne dolegliwości
bella udanej wizyty - czekamy na wieści
kasiadz jak samopoczucie?
mamusia to dobrze że już lepiej
a.m.g. może i trochę później będzie to połówkowe ale zmieścisz się w terminie więc tylko pozostaje cierpliwie czekać, choć to trudne dla kobiety w ciąży
miłego dzionka kobitki:-)
dzisiaj wybieramy się z wizytą do teściów - rzadko się widujemy, bo rodzice emka w zasadzie tylko na szczególne okazje przyjeżdżają, a nam też ciężko znaleźć dogodny termin, bo mąż pracuje na zmiany...ale teraz jak siedzę na zwolnieniu to łatwiej się wybrać więc jedziemy - żałuję tylko że pogoda do kitu, bo będziemy musieli siedzieć w domu, a tam dziewczynki szybko będą się nudzić...tak wylatałyby się w ogródku
no i obawiam się żeby Zosi znowu choroba lokomocyjna się nie uaktywniła - ostatnio często się zdarza że wymiotuje w auciebella udanej wizyty - czekamy na wieści

kasiadz jak samopoczucie?
mamusia to dobrze że już lepiej
a.m.g. może i trochę później będzie to połówkowe ale zmieścisz się w terminie więc tylko pozostaje cierpliwie czekać, choć to trudne dla kobiety w ciąży

miłego dzionka kobitki:-)
zalicytowałam na allegro 3 pary spodni za 15,50zł ale tylko 1 para mi się spodobała, może na żywo te 2 pozostałe będą fajniejsze
zahaczyłam wczoraj wieczorem o kabel z ładowarki od laptopa:-( padłam z takim impetem na podłogę, że teraz mam guza na kolanie, obolały łokieć, palce prawej ręki i nadgarstek:-( w pierwszym momencie to się tak wystraszyłam, na szczęście dzidzia za jakiś czas zaczęła fikać i się uspokoiłam, dobrze że upadłam na kolano i rękę, a nie na brzuch...