Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zanetka ty to masz powera :-) jakbyś się tak rozpędziła to zapraszam na sprzątanie do mnie hihih![]()

czyżby coś ją brało???? w najlepszym razie będzie buszować do północy
Głupio mi, to moja wina bo mi się nazbierało od wczoraj
Wstyd, ponad tydzień przez 1 rocznicą
Ale przynajmniej wynegocjowaliśmy 2 dni w tygodniu bez dodatkowej pracy męża w terenie;-)Dzidzia czuje zły humor mamy bo przez te 2 dni bardzo kopie. Jeszcze sie stresuję poniedziałkową wizytą:/
Koleżanki odwiedzają i nie jest tak źle.
i udało się!!! Teraz już w hotelu są i zadowoleni bardzo. Dobranoc i spokojnych snów.
przez te 12 lat może z 2 obyły się bez sprzeczki ;-)
. Ale po tygodniu zarzywania: tego syropu, tantum verde, rutinoscorbinu, herbatki Grypovita, herbaty z cytryną i miodem, mleka z miodem i masłem, jedzeniu dżej ilości cebuli na chlebie - jest ciut lepiej 
ja ostatnio dwa dni pod rząd robiłam terte i za każdym razem w koszy lądowałaniestety poległam..siedzę i ryczę, drugie ciasto nie wyszło też, masa wykipiała na kuchenkę, 2 masa wyszła za rzadka i rozlała się z ciasta na stół..szkoda gadać..burdel w mieszkaniu nie do opisania..2 dzień ciążowych huśtawek..nie wiem co teraz zrobię, dobrze,że chociaż tort zamówiłam...Domikcw, Twój też ma urodziny?
i ogólnie ciasta to mi berdzi często nie wychodzą
i zawsze z tego powodu kłócę się z mężem bo to przecież jego wina! już jakieś 3 tygodnie nic nie piekłam bo ostatnim razem powiedziałam że koniec z pieczenia a dzisiaj mąż już za mną chodzi żebym mu jutro śliwkowe upiekła
. Ogólnie to jemu też się zdarza jakieś ciasto czasami upiec.smoniczka i inne chorowite Lutówki - zdrowiejcie. Mnie przeziębienie dalej trzyma. Niestety syrop *spam* nie czyni cudów. Ale po tygodniu zarzywania: tego syropu, tantum verde, rutinoscorbinu, herbatki Grypovita, herbaty z cytryną i miodem, mleka z miodem i masłem, jedzeniu dżej ilości cebuli na chlebie - jest ciut lepiej
![]()