Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wczoraj to się tak mocno kitrał,że aż się wystraszylam ;-)
W ośrodku przed laboratorium siedziała moja koleżanka z byłej pracy i jak mnie zobaczyła to chyba się zorientowała, że w ciąży jestem, bo zaproponowała mi miejsce:-) 
chyba tylko jeszcze mnie nie kopie :-(
Witam kobietki :-) ja wczoraj miałam ciężki dzień, nie było szans sie odezwać.
W pracy jakieś jazdy miałam, było mi słabo, niedobrze i kręciło się w głowie. Mam ostatnio słaby apetyt więc pomyślałam, że może cukru mi brakuje, ale nie...
po pracy miałam udane i miłe spotkanie z annaroskana - dzięki kochana:-) no i do domu... a w domu znowu słabo mi i zaczyna głowa boleć - mysle sobie przewiało mnie od oceanu, ale kurde bez przesady... nie mam kataru, wiec to nie zatoki. zmierzyłam ciśnienie i co ja patrze?? 96/54 powtarzałam jeszcze 3 razy i wychodzi podobnie - nie przekroczyłam 100/60. No i wyczytałam, że kobietki w ciąży mające niskie ciśnienie bardzo narzekaja na ból głowy i żeby się troche ratować kawą, albo coca-colą, żeby troche kofeiną poddnieść ciśnienie. W czwartek pójdę do lekarza i zobaczę co mi powie, będę teraz codziennie sprawdzać ciśnienie.
napisałabym coś jeszcze ale musze smigac do pracy. uściski dla każdej mamy![]()
Wstałam. A właściwie zostałam obudzona telefonem od dziadka! Czy on nie wie że ja jeszcze śpię?
Jej już od wczoraj zapomniałam co miałam której napisać, bo tak dużo produkujecie. ale generalnie cieszy mnie, że poza przeziębieniami i bulami pleców nic si poważnego nie dzieje. Szczególnie, że z maluszkami ok. Wracajcie wszystkie do zdrowia
Mnie jeszcze nie dopadło, ale może to ten czosnek działa?
Malec rusza się tylko jak leżę na plecach. wtedy czuję. Jeszcze dwa tygodnie do wizyty... ale mi się dłuży.... doczekać sie nie mogę.
Idę na śniadanko. Pogoda zapowiada się ładna i słoneczna ale moje ciśnienie już nie- jak u nieboszczyka96/50
Miłego dnia

powstrzymac sieWiem, że w ciązy nie powinnam jesć niezdrowych rzeczy ale co zrobić jak ma sie nieodpartą ochotę?