Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pogoda do kitu, deszcz pada, nawet na spacer z psiakiem nie chce mi się iść.
zero przyjemności..ostatnio wspomniałam partnerowi o tym, żebyśmy wybrali się do kina..i co? i nic...nie ma czasu:-(

: Rolleyes: Nie no, ale jak pierwsza trafie na porodówkę to mnie odwiedzisz?:-)
Nie wiem właśnie kiedy będę w Zg, teraz mamy trochę wydatków i wózek musi poczekać jeszcze z jakiś miesiąc

tak mogę, ale umowę mam do końca października 2012 i z powodu ciąży dostałam tylko informacje pisemną że zostaje przedłużona do dnia porodukasiadz z tego co wiem na macierzyński możesz iść już na 2 tyg przed porodem i wtedy nie będą mogli cię zwolnić w czasie jego trwania. Trzymam kciuki!
tak jak wyżej napisałam umowa po prostu automatycznie mi wygaśnie z dniem porodu. Po porodzie będę miała normalnie płacony macierzyński ale będę już bezrobotnąKasiadz z tego co wiem to na macierzyńskim nie mogą zwolnić?? Wem też że jak się wraca i wystarczy skrócić czas pracy o min. 1h i też przez rok jesteś chroniona. Tylko to się tyczy umowy na czas nieokreślony, nie wiem jak jest z innymi umowami, mogę mamy zapytać, ona się dobrze na tym zna.
.