Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zwłaszcza po czynnościach łóżkowych?

.
i fruuu do ginka na wizytę :-) Teraz jeszcze sprzątałam, pakuje ciuchy- bo na tydzień do rodziców wyjeżdżam
i robię sałatkę jarzynową
:-)
Mój mąż kończy pracę o 22 to dzwonię do niego czy wyjechać po niego na przystanek. On mi mówi, że w zasadzie to on zaraz będzie bo wcześniej skończyli a poza tym już jest niedaleko domu (jeździ z kolegą). No to ja dobra żona, mówię, że pojadę. Ubrałam na piżamę spodnie, góre od dresu, włożyłam baleriny, niezasuniętą torebkę na ramię i lecę do samochodu. Otwieram drzwi a tu tornado
Ledwo doszłam do samochodu- tak dmuchnęło, że popchnęło mnie na samochód- nabiłam pięknego siniaka 
i porwało mi torebkę
Goniłam ją jak głupia po podwórku, jak ją już złapałam to była cała w błocie i piachu 
Zwichrowało mi włosy i przez to nie mogłam otworzyć drzwi od auta a jak już je otworzyłam to nie mogłam zamknąć i szarpałam się z drzwiami jak głupia
O jeździe już nie mówię....
Jak mąż wsiadł do auta, to powiedział, że mamy fajną piaskownicę w samochodzie
;-)Masakra- boli mnie noga po tej przygodzie, ale jak sobie przypomnę jak goniłam torebkę po podwórku jak głupia to śmieje się sama do siebie
A że nic z niej nie wypadło- dokumenty, portfel to cud ;-) Także spacerów w taką pogodę nie polcemam ;-)
;-) To miłego weekendu dla Was
Zdróweczka chorowitkom i rozwiązania wszystkich problemów, które psują humor
Buziale!