Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze raz prosze o kciukasy o 16.20 
spała całą noc 

i jak pięknie podane:-)
to prawda, że wybór jest ogromny a ceny są zabójcze, ale można zawsze wybrać coś tańszego. Podobnie jak córeczka Cortiny, moja Hania często wynosi mi owoce i warzywa i moja kuchenną wagę do zabawy. Lubi klocki, rysowanie, książeczki, naklejki. Owszem mają dużo zabawek, bo co urodzinki, święta, czy dzień dziecka to prezentów się od rodzinki uzbiera, ale większość leży, albo schowane jest na strychu, bo nie ma gdzie tego trzymać
co jakiś czas wymieniamy te zabawki i zainteresowanie na jakiś czas wraca. I widzę u Hani jak bardzo docenia te chwile kiedy mogę coś z nią robić, teraz ma fizia na punkcie puzzli, albo rysujemy szlaczki w zeszytach dla przedszkolaczków. A dla takiego maleństwa naprawdę niewiele potrzeba a najlepszymi zabawkami są rzeczy codziennego użytku

To jakaś paranoja, co z tego, że ojciec zostawił Ci te długi w spadku, ale te pieniądze były Twoje przecież. A teraz musisz je oddać, współczuję Ci a.m.g., musiało się to stać jeszcze teraz gdy spodziewasz się dziecka
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
:-)
a tak serio to musimy sie spotkac jak bedziecie jechali daj znac ! chce znac jaka lutowke fejs tu fejs 

;-):-)

nawet poróżowiłam ci apel mimo strachu przed modem ciociom Gosia ktora grzeje kufer na plazy i przed cioteczka modem Ania
widzisz jakie poswiecenie
;-)

mi w ciazy wlosy rosna jak szalone
kolor na wlosach i henna strasznie lipnie sie trzymaja pewnie sprawka hormonow ;-)
i pomyslec o obiedzie
nie mam dzis weny a nic za oknem sloneczko ale co z tego jak przed 9 bylo only 7 st 

Jedziemy dziś do Leszna na rundę po komisach samochodowych, więc namówię mężusia na hurtownię dziecięcą- jest tam taka ogromna![]()
;-)

w srode pytal czy cos malujemy zanim maly sie urodzi zeby zdarzylo teraz wyschnac i wyietrzyc sie poki cieplo, ze lepiej teraz zrobic bo zima to lipa, no to powiedzialam na odczepnego bo cos akurat robilam zeby odswiezyl sufity na bialo
wracam z zakupow i z przedszkola a tu wszystki sufity tak biale ze kluje w oczy hahaha
na jutro wymyslil odswiezenie sciany na ktorej bedzie stalo lozeczko Aleksandra
natchnelo mojego chlopa 
a teraz truje o koscielnym bu he he
nie wiem co sie z nim porobilo
ale spoko nie emocjonujcie sie brzuchatki bo ja do oltarza sie nie wybieram, nie nie nie nie bedzie panienskiego ! nie usmiechajcie mi sie tu 

byłam w szoku, że o tej poże takie zjawisko pogodowe? towazyszył temu ulewny deszcz i porywisty wiatr.