reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hej hej po przerwie!

Poli dzieki za zyczenia - mialy moc sprawcza, bawilam sie dobrze. Na miejscu byl nocleg, wiec w kazdej chwili moglam sie polozyc. Ale szkoda mi bylo zostawic towarzystwo, wiec siedzialam do oporu i ledwo dzis zipie...

Smoniczka. Tylko Ci apetytu narobilam i zostawilam bez przepisu. A marchewka widze poszla na surowke... ;) Kajam sie. Teraz to Ci chyba bede musiala DHLem wyslac ;) Jak sie odnajde w domu wrzuce przepis do watku z gotowaniem, albo link - zobacze co mi przyjdzie latwiej.

Cortina. Wspolczuje nocki. Jak mala je i pije i nie zwraca wszystko znaczy sie jest ok. Obys Ty jakiegos bakcyla nie zalapala.

Patik. Takim snem to tez sie idzie umeczyc.

Ufff, jak mi sie chce spaaaaaac.

Ostatnia edycja:
reklama
Agisan a jak mi sie chce spac :rofl2: nie ograniam dzis lekko :-p
dziecko nie wymiotowalo od 7 rano mam nadzije ze idzie ku dobremu chodz skarzy sie na bol brzucha chwilami, nie wiem jak to w jelitowkach jest :-(

A ja na imieninach się strasznie wymęczyłam:-(Okropne duszności i ból pleców:/ Do tego ubranie tak mnie opinało, że myślałam, że na mnie strzeli hehe ( stanik, tunika i legginsy). Ale mam stres przed jutrem:/ Rano fryzjer, po południu usg połówkowe i podróż męża po auto:no: 3majcie kciuki za mnie proszę:tak:

Cortina. Moze sie jeszcze skarzyc na brzuch, moze tez miec luzniejszy stolec. Wirus musi do konca przejsc przez uklad pokarmowy i bedzie ok. Wazne zeby pila i jadla w miare mozliwosci nic ciezkostrawnego. Jesli masz podawaj jej probiotyk.

Przespanej nocy wszystkim zycze!

Ostatnia edycja:
witam :)
ja wczoraj byłam na IMPREZIE! pierwszej od wielu miesięcy :)
przed imprezą udawałam że się "zaprawiam" i piłam drinka: mohito bez alkoholu :-D

Zuza- przepraszam, ale skąd ci przyszło do głowy że nie można majonezu? (w słoiku, więc rozumiem że kupiony). Przecież w takim majonezie (który ma termin ważności pewnie minimum 2 lata) nie ma mowy o surowych jajach! Jedyne co tam pewnie znajdziesz, to jaja w proszku. Mozarelle też raczej można- zależy w jakim kraju wyprodukowana. Zawsze najprościej przeczytać skład na opakowaniu :)

Dziewczyny- a powiedzcie jak czujecie dzidziusia, to on się przemieszcza. Ja od jakiś 2 dni nie czuje go tu na brzuchu, pod skórą, tylko jakoś tak głęboko i bardzo nisko, tak pod pępkiem. Macie tez tak? Ze czuć go tak bardzo głęboko?

buuu Mikołaj znowu ma prawie 39 temp :((( a już było lepiej. teraz nie wiem czy znowu jutro do lekarza czy co z nim. miałam nadzieję, że się bez antybiotyku obędzie, ale teraz to już nie wiem :/ zobaczymy jak zleci nocka. mnie od 14 nie było i dopiero wróciłam niedawno. 2 godz go podobno mąż musiał nosić, nic nie chciał jeść itp. jak mu nie zejdzie teraz po paracetamolu to znowu okłady, a potem nurofen i zobaczymy.

ja po wizycie, opisane gdzie trzeba. no i tylko kasa mi dzisiaj uciekła :/ a zrobiłam tylko trochę spożywczych zakupów w pl hurtowni, kalosze Mikiemu i puzzle do niego... a kasiora fruuuu była i nie ma

reklama
Witam Was:))
Poli trzymam kciuki za wizytę:)
Mi się czasem myli, bo ruchy małej sprawiają, że macica mi się napina...

Cortina jak cora?? Lepiej już?

Gosia jak synek??

Wiecie co czuje takie dretwienie w stopach, takie mrowienie jakby mi krążenie siadalo...już o plecach nie wspominam:(((

Miłego i udanego poniedziałku Wam Kochane życzę:))

Do góry